Amopage

Hvilke typer gjeld kan slippes på døden?

- Views 0
Advertisement

Når en person dør, kan hans gjeld forbli. Godset blir ansvarlig for de fleste gjeld, med fullbyrder av boet fordele midlene som de er tilgjengelige. I de fleste tilfeller cosigners er ansvarlig for noe de cosigned. Ofte byrder selger eller overgir seg midler til å oppfylle disse forpliktelsene. De fleste gjeld er ikke slippes ut ved død.

Studielån

Studielån er en type gjeld som kan slippes ut ved død. Hvis studielånet er en føderal Perkins lån, ta kontakt med skolen for skjemaene som trengs for å sende inn for en utladning. Hvis det er en annen type student lån, ta kontakt med selskapet å betjene lånet. Dette gjelder kun for føderale studielån, ikke private, selv om private student lån selskaper kan velge å innfri gjelden også.

usikret gjeld

Den dødsboet er ansvarlig for å betale kredittkort og annen usikret gjeld. Usikret gjeld er enhver gjeld uten sikkerhet. For eksempel, er en bil lån en sikret gjeld, fordi hvis du standard på lånet, kan bilen være repossessed. Dersom boet ikke har nok penger i boet til å dekke den avdøde er usikret gjeld, kan du varsle kredittkortselskapet på det faktum. Kredittkortselskaper kan ikke forfølge de pårørende for balansen av gjelden. Den eneste gangen dette ville være mulig er hvis gjelden var eid i fellesskap - for eksempel, en mann og kone i fellesskap søkt om et kredittkort. I dette tilfellet ville gjenlevende ektefelle være ansvarlig for å betale resten av gjelden.

sikret gjeld

Sikret gjeld må også avgjøres av boet. Det er to måter å avgjøre denne gjelden. Den ene er for et familiemedlem til å overta eiendommen, og gjelden, og fortsette å gjøre betalinger. Denne prosessen er relativt enkel for billån: Familiemedlemmet varsler utlåner av død og ønsket om å fortsette utbetalingene, og han fullfører alle nødvendige papirene. Det er litt mer komplisert for et boliglån; prosessen avhenger av ordlyden i viljen, om noen, og balansen av boliglån. I begge tilfeller bør byrder kontakt med en advokat og / eller regnskapsfører for å sørge for at overføringen blir håndtert på riktig måte.

skatter

Skatter heller ikke er utladet etter døden. I tillegg til eventuelle eiendom skatter, noen tilbake skyldige skatter fortsette å være grunn, og en endelig selvangivelse må være innlevert ved byrder. Eiendommen har også en selvangivelse, som er atskilt fra den endelige enkelte retur. Dersom avdøde skyldte restskatt på en felles retur, blir gjenlevende ektefelle ansvarlig for dem. For mer informasjon om hvordan du håndterer og fil skatter, ta kontakt med en revisor eller en advokat.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilke-typer-gjeld-kan-slippes-pa-doden/ "

相关文章!
 • Hvilke typer gjeld kan være Garnished fra lønn? Hvilke typer gjeld kan være Garnished fra lønn?
  - 阅 0

  Ganske mye alle typer gjeld kan bli pyntet i lønn, men det er visse stater som ikke tillater lønns garnishment. Finn ut hvordan du kan unngå å komme til poenget med lønn garne med hjelp fra eieren av en gjeld forhandling selskapet i denne gratis vide

 • Hvilke typer jobb kan jeg få med min eiendomsmegler lisens?
  - 阅 1

  Mennesker med en eiendomsmegler lisens har en rekke karriere alternativer tilgjengelige for dem. Konsesjonskrav varierer fra staten, men det primære formålet med lisensiering lover er å utdanne fagfolk og beskytte publikum. Hvilke typer jobber tilgje

 • Hvilke typer Gullfisk kan gå i samme akvarium? Hvilke typer Gullfisk kan gå i samme akvarium?
  - 阅 2

  Gullfisk er enkle å ta vare på og morsomt å se på. Men det er viktig at du forstår hvilke typer kan leve sammen. Selv gullfisk er mer sosiale enn tropiske fisker, kan du ha kompatibilitetsproblemer hvis du plasserer ulike typer gullfisk sammen. typer