Amopage

Hvilke Swimsuit materialet er mer slitesterk i Klor?

- Views 0
Advertisement

Hvilke Swimsuit materialet er mer slitesterk i Klor?


Hvis du vil ha en badedrakt for å opprettholde sin form, farge og integritet selv etter en sesong av fall i et klorbasseng, velger du et slitesterkt materiale. Bomull er et absolutt nei-nei - det vil ikke strekke og tolererer ikke klor godt. En type stoff som kalles PBT, en blanding av polyester og PBT garn som har en strekning tilsvarende til Lycra, er helt klor bestandig. Speed, en polyester-nylon blanding, er et annet stoff som står opp til klorvann, men det har mindre strekning enn PBT eller Lycra, og kan føles litt stiv når man først setter den på. Ren polyester er også nesten klor-bevis, men passer dårlig, noe som skaper drag i vannet. Både PBT og SPEED klem kroppen tett og hjelpe deg å gli gjennom vannet jevnt, noe som gjør dem gode valg for konkurransedyktige svømmere og dykkere.

andre alternativer

Slitesterke badedrakter er også laget av Lycra, effektivisere og PolyRidge stoffer. Klor vil til slutt bryte ned den delikate spandex blandet inn Lycra og PolyRidge, imidlertid. Streamline varer lenger, men vil til slutt gi etter for klor er etsende effekter. Store produsenter ofte blande stoff for optimal passform og holdbarhet. For eksempel, er Speedos Endurance linje 50 prosent polyester og 50 prosent PBT.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilke-swimsuit-materialet-er-mer-slitesterk-i-klor/ "

相关文章!
 • Hvilke State Quarters er mer verd? Hvilke State Quarters er mer verd?
  - 阅 0

  Fra 1999 til 2008, United States Mint produsert statlig hold for hver av de 50 statene. Hver stat kvartal inneholder bilder som er relevante for den aktuelle staten. Selv om en stor publikumssuksess, disse myntene er ikke verdt mer enn 25 cent hver,

 • Hvilke typer maling til bruk på Formica Topper Hvilke typer maling til bruk på Formica Topper
  - 阅 1

  Formica er holdbar og kostnadseffektiv, noe som er grunnen til at dette materialet er så ofte brukt for kjøkken countertops. Etter en stund, men kan Formica bli slitt eller ripet, eller du kan rett og slett ønsker å endre fargepaletten på kjøkkenet.

 • Bleach Vs. i en Pool Klor Bleach Vs. i en Pool Klor
  - 阅 0

  Av og til omtrent alle basseng eier har lurt på om vanlig blekemiddel kan erstatte pool klor. Slike tanker oppstår ofte etter at du bruker gode penger på enda mer pool-spesifikke klor. I virkeligheten inneholder blekemiddel den samme kjemiske basis s