Amopage

Hvilke stater vil ikke tillate Utlevering for manglende betaling av Underholdsbidrag?

- Views 1
Advertisement

Hvilke stater vil ikke tillate Utlevering for manglende betaling av Underholdsbidrag?


Utlevering for manglende betaling av underholdsbidrag er en sjelden hendelse, men det er ingen stat i union hvor utlevering er umulig. Alle 50 stater har signert Uniform utdanningen Family Support Act i loven, og UIFSA gjør det mulig å utlevere en ex-ektefelle for manglende betaling av underholdsbidrag. Selv uten utlevering, kan statene håndheve ekteskapelig-støtte betalinger mot tidligere beboere som har flyktet over grensene.

Jurisdiksjon

Stilt overfor en statlig rettsavgjørelse bestiller dem til å betale ekteskapelig eller barnebidrag, har noen foreldre prøvde å flytte til en annen stat utenfor rettens jurisdiksjon. I det 20. århundre, Kongressen vedtok en rekke lover for å gjøre det lettere å håndheve skilsmisse dommer over staten linjer. Stater har ulike regler om underholdsbidrag og barnebidrag, men under UIFSA, hvis en dommer pålegger en ekteskapelig-støtte rekkefølge, lover at staten vanligvis trumf de av staten der debitor befinner seg.

utlevering

Grunnloven slår fast at enhver person siktet for en forbrytelse "som skal fly fra Justice, og bli funnet i en annen stat" kan returneres til staten med jurisdiksjon over forbrytelsen. Dette skjer ikke automatisk; presiderende staten må gjøre en offisiell forespørsel om utlevering sammen med en kopi av den aktuelle domstol tiltale eller erklæring. Under UIFSA, kan en tilstand utlevere noen hvis hun står overfor kriminelle kostnader for manglende betaling av støtte fra familien. Dette er en sjelden siste utvei, men.

Enforcement

Under UIFSA, kan en stat håndheve sine domstolenes familiestøtte dommer uten å ty til utlevering. Retten behandling av saken kan sende inn bekreftede kopier av dommen i staten der nonpaying enkelte bor. Domstolene det kan da ta affære, slik som garnityr skyldnerens lønn eller utstede en forakt sitat. Mens barnet støtte handlinger kan modifiseres utenfor staten som pålagt dem, ekteskapelig støtte dekreter, i de fleste tilfeller ikke kan.

betraktninger

Hvis en ektefelle er allerede ut av staten når de andre forespørsler ekteskapelig støtte, spørsmålet om hvilke statlige domstolene har myndighet vil måtte avgjøres fra sak til sak. Uniform Interstate Family Support Act gir en liste over "lang arm" bestemmelser som etablerer myndighet av en stat å lage støtte beslutninger som påvirker en person bosatt i en annen stat. Når myndighet er etablert, kan de aktuelle statlige domstoler fortsette å utstede en støtte dommen, som vil bli håndhevet under UIFSA.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilke-stater-vil-ikke-tillate-utlevering-for-manglende-betaling-av-underholdsbidrag/ "

相关文章!
 • Internet Explorer 8 vil ikke tillate meg å kopiere og lime inn nettadresser Internet Explorer 8 vil ikke tillate meg å kopiere og lime inn nettadresser
  - 阅 0

  Kopiere og lime er en viktig kommando i ethvert datasystem som å skrive en hel URL kan være svært upraktisk for enhver datamaskin brukeren. Internet Explorer 8 er den opprinnelige nettleser som følger med hver installasjon Windows operativsystem. Som

 • Hvilke Madrasser vil ikke synke i midten? Hvilke Madrasser vil ikke synke i midten?
  - 阅 0

  Den evige jakten på en madrass som ikke sag i midten fortsetter med uforminsket styrke. Problemet er at uansett hvor mye penger du bruker på ulike høy dollar modeller, er uunngåelig realitet det vil etter hvert miste fasthet. Det er rett og slett inn

 • Sprint vil ikke tillate at My Phone å aktivere Sprint vil ikke tillate at My Phone å aktivere
  - 阅 0

  Under aktivering av Sprint-telefonen, kan det oppstå problemer som kan hindre en vellykket gjennomføring av prosessen. Hvis telefonen er "hang" i nettverket, kan du gjennomføre tiltak for å gi den boost den trenger for å fullføre aktiveringen. H