Amopage

Hvilke skritt må bankene ta i debetkort svindel?

- Views 0
Advertisement

Hvilke skritt må bankene ta i debetkort svindel?


Hvis du noen gang har fått en kassekreditt varsel fra banken, men er sikker på at du ikke har tatt noen penger fra kontoen din, sjansene er du falt offer for debetkort svindel. Som har bank teknologi har blitt mer avansert, har svindlere dessverre skapt nye metoder for å lure ærlige mennesker ut av pengene sine. Imidlertid har sikkerhetstiltak blitt satt på plass av bankene for å minimere debetkort svindel.

meldinger

Noen banker, som Bank of America og Wells Fargo, umiddelbart sende e-post og tekstmeldinger til sine kunder når de registrerer eventuelle synlige endringer som har blitt gjort til en eksisterende konto. Disse endringene inkluderer endringer i kontoinformasjon og passord, for eksempel.

Ny utstedelse Debetkort

Når kontoinnehavere rapporterer at deres debetkort har blitt stjålet fra dem, vil bankene lukke kundens nåværende kortet og utstede et nytt kort. Dette løpet av handlingen bidrar til å hindre tyven fra å bruke det stjålne kortet, fordi gjenutgitt kortene har nye kortet kontonummer, og det gir innehaveren med en sjanse til å forandre sin PIN-kode.

nye lover

Hvis debetkort er stadig stjålet, ta kontakt med banken din så snart du finner ut. Ifølge Consumer Reports, Elektronisk overføring av midler Loven sier at hvis du kontakte banken innen to dager etter hendelsen, vil banken bare holde deg ansvarlig for $ 50 av uautoriserte uttak fra kontoen din. Men hvis du venter i mer enn to dager til å rapportere hendelsen, kan ansvaret satsen gå opp til $ 500.

Implementering av ny teknologi

Flere og flere debetkort blir produsert med datamikroprosessorer installert i dem. Fine-line utskrift, ultrafiolett blekk, og holographs av bankens logo er knyttet til dem også. Tilføyelsen av disse nye funksjonene gjør det vanskelig for kriminelle som ønsker å forfalske eller kopiere debetkort.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilke-skritt-ma-bankene-ta-i-debetkort-svindel/ "

相关文章!
 • Typer av debetkort svindel Typer av debetkort svindel
  - 阅 0

  Ettersom flere folk bruker debetkort for enkel tilgang til kontanter fra minibanker, for i butikken kjøp, eller for telefon betalinger, muligheter for debetkort svindel også formere. Selv om det finnes mange metoder for å beskytte debetkort, er det f

 • Hvordan få pengene tilbake med debetkort svindel
  - 阅 0

  Elektronisk overføring ved hjelp av et debetkort lindrer kjøpere av å måtte skrive sjekker, bære store mengder kontanter og gjøre hyppige turer til minibanken. Men når noen får din personlige debetkortinformasjonen, kan dette resultere i feilbelastni

 • Slik unngår du at debetkort svindel Slik unngår du at debetkort svindel
  - 阅 2

  Debetkort har blitt et fast innslag for forbrukere av alle typer og rundt om i verden. Det er en av de vanligste betalingsmetodene som brukes for transaksjoner av alle slag, og kan oppnås gjennom en rekke selskaper og finansinstitusjoner. I noen tilf