Amopage

Hvilke faktorer påvirker Jurymedlemmer 'dom?

- Views 0
Advertisement

Hvilke faktorer påvirker Jurymedlemmer 'dom?


Fakta i en sak spille en stor rolle i en juryens kjennelse. Men juryen vurdere også immaterielle faktorer i sine beslutninger. Fra en tiltaltes utseende til en forbrytelse er alvor, og selv samfunnstjeneste historie av de tiltalte, lagrettemedlemmer ubevisst veie omstendighetene som ofte har lite eller ingenting å gjøre med detaljene i en sak.

Fysisk utseende

Flott utseende kan kutte en saksøkt litt slakk i rettssalen, fordi fysisk attraktivitet skaper gunstige inntrykk blant andre mennesker. En Hanover College juridisk gjennomgang funnet at attraktive tiltalte fikk kortere setninger i straffesaker og lavere bøter i forseelser. En annen studie rapportert i Tennessee Law Review fant at jurymedlemmene behandlet tiltalte oppfattet som attraktiv, ren og velkledd mildere enn de håndterte mindre velholdte tiltalte. Publikasjonen rapporterte også at tiltalte med "baby ansikter" var sannsynlig å bli funnet skyldig i uaktsomhet i ikke advare kundene om mulige produkt farer, mens tiltalte med modne ansikter var mer sannsynlig å bli dømt for bevisst å lyve om produktsikkerhet.

Løp

En flom av forskning har vist at juryer behandle tiltalte annerledes basert på rase og rase av sine ofre. Svart tiltalte ofte får lengre straffer enn hvite tiltalte som har begått samme forbrytelse. Og en studie av jury dom i dødsstraffsaker i Georgia fant at en saksøkt anklaget for å ha drept hvite var mer enn fire ganger sannsynlig å få dødsstraff enn en saksøkt siktet for drap svarte, i henhold til Tennessee Law Review.

Empati

Jurymedlemmer vil reagere med empati i saker om tiltalte eller ofre ligner på seg selv, i henhold til Tennessee Law Review. En jurymedlem som deler en prøvedeltakers bakgrunn, verdier, alder eller språk er mer sannsynlig å reagere sterkt på vegne av partiet. En tiltalte ligner juryen vil få gunstigere behandling, mens en saksøkt som har lite til felles med jurymedlemmene vil oppleve en strengere utfall.

andre egenskaper

Faktorer forme juryens svar gå utover utseende og rase. Funksjonshemmede tiltalte, for eksempel, får sympati - og lettere håndtering - fra jurymedlemmene. Saksøkte kan hjelpe seg selv med juryer om de snakker tydelig og uten å nøle, sitte rett opp i retten og betale oppmerksomhet som advokater til stede bevis. Kjønn kan gjøre en forskjell, også: Mange juryen vurdere kvinner mer pleie og menn mer aggressive, og de stereotypier kan gi kvinner en fordel under straffeutmålingen for voldsforbrytelser. En Hanover College rapport fant at jurymedlemmene kan oppfatte høyere moral i tiltalte som er involvert i lokalsamfunnet og gå lettere på dem som et resultat.

Dommerens Instruksjoner

En dommer instruksjoner til en jury før gruppen møtes for å vurdere sin dom kan være full av juridisk. Hvis instruksjoner forvirre jurymedlemmene, som kan misforståelse påvirke en sakens utfall. Vanligvis skriftlige instruksjoner er lettere for juryen å følge enn muntlige instruksjoner, men mange dommere fortsette å gi verbal retning. Og når dommerens instrukser inkluderer advarsler til jurymedlemmene til å ignorere utillatelig bevisene presentert i rettssalen, kan andre problemer oppstår. Telling jurymedlemmene til å ignorere godtas bevis kan faktisk oppfordre dem til å betale mer oppmerksomhet til det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilke-faktorer-pavirker-jurymedlemmer-dom/ "

相关文章!
 • Hvilke faktorer påvirker en selskapets valg av lagersystem?
  - 阅 0

  Et fullt fungerende lagersystem som opererer i sanntid er en nødvendighet for enhver moderne business. Flere faktorer påvirker selskapets beslutning om hvilke lagersystem for å implementere, inkludert enkel installasjon, enkelhet i bruk og den totale

 • Hvilke faktorer påvirker Childhood Education? Hvilke faktorer påvirker Childhood Education?
  - 阅 0

  Å gå på skole og læring er blant de viktigste oppgavene som barn mellom 5 og 18 engasjere seg i. Læring er ikke alltid så enkelt som bare å gå på skolen, men. Mange faktorer påvirker barndom utdanning, herunder barnets sosioøkonomiske bakgrunn, miljø

 • Hvilke faktorer påvirker kognitiv utvikling hos spedbarn? Hvilke faktorer påvirker kognitiv utvikling hos spedbarn?
  - 阅 0

  Mange faktorer påvirker kognitiv utvikling både før og etter en baby er født, og det er en rekke ting du kan gjøre for å hjelpe barnet å utvikle og trives. Babyer utvikle best når deres mødre gjøre sunne valg, gir balansert ernæring og hjelper dem å