Amopage

Hvilke deler Foreta opp en stige?

- Views 0
Advertisement

Hvilke deler Foreta opp en stige?


Stiger er objekter vi introdusert til i tidlig barndom, men de fleste av oss ikke bevisst vet hva hver del av en stige kalles. Vi vet konseptuelt at det er en del vi går på, en del vi holde på, og andre deler som holder stigen opp ... men de deler har navn samt tekniske funksjoner.

de Rails

Skinnene er de to vertikale stykker som løper opp og ned langs utsiden av stigen. De er den delen du holder på, sammen med sprosser.

sprosser

Trinnene er fotfeste, de delene av stigen du går på. De er de korte horisontale stykker ned midt på stigen, som holder sammen de to sidene.

Back Rails

En valgfri del, bak skinnene er erstatninger for en vegg, i tilfelle stigen må brukes hvor det ikke kan bli støttet mot en.

Sprederen og Lock

De spredere er de sammenleggbare seksjoner som kobler stigen front og bak rails halvveis ned. Deres funksjon er å la skinnene for å spre bare til et punkt der de vil være i optimal høyde, men ikke så tett sammen at stigen blir ujevn. Låsen holder sprederen fra å kollapse.

bukseseler

Bukseseler på en stige er vanligvis laget av gummi. De er "føtter" på bunnen av skinnene som hindrer glide, oppkvikkende stigen mot bakken.

Plattform og Seat

Plattformen og setet er stort flatt område på toppen av stigen, ideelt for å sitte på mens du utfører en handling ovenfor, for eksempel å skifte en lyspære eller male et tak.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilke-deler-foreta-opp-en-stige/ "

相关文章!
 • Deler av en forlengelse stige
  - 阅 0

  Kjenne deler av en forlengelse stige vil gi deg muligheten til å trygt bruke den. Denne kunnskapen vil også tillate deg å enkelt be om reservedeler. side Rails Rammekonstruksjon er den lengste delen av stigen. På en forlengelse stige er det totalt fi

 • Hvordan klatre opp en stige
  - 阅 0

  Det kan virke enkelt, men klatre en stige ordentlig krever mye mer enn for eksempel, gå i trapper. Det er mye lettere å falle fra stiger, og faller fra og med korte høyder kan forårsake alvorlig skade. Sikkerhet, derfor må være en prioritet når du br

 • Slik forskning Hvilke vaskemiddel bryter opp Oil Best Slik forskning Hvilke vaskemiddel bryter opp Oil Best
  - 阅 0

  Det kan være vanskelig å si hvilke vaskemiddel bryter opp oljen best uten å gjøre noen undersøkelser. Reklame er ikke alltid den beste kilden til informasjon, siden det er ment å selge produktet. Tredjeparts, objektive vurderinger er den beste kilden