Amopage

Hvem oppfant den Tambourine?

- Views 0
Advertisement

Fordi tamburin har eksistert siden oldtiden i en rekke kulturer, har vi ingen oversikt over hvem som oppfant den. Dette perkusjon instrument har sin begynnelse i Midtøsten, og forløpere til det er nevnt mange ganger i Bibelen. Midtøsten musikk har vært med tamburiner gjennom alle innspilt historie.

Identifikasjon

Tamburin er en liten trommel, selv om noen egentlig ikke har en trommel hode. Det har festet par av metall jingler eller bjeller og er vanligvis holdt på felgen. Musikeren rister den eller treffer toppen med en hånd for å ringe jingler, som vanligvis er Zills, også brukt som finger cymbaler.

Historie

Historiske opptegnelser viser at tamburiner ble spilt gjennom det gamle Midtøsten, samt i Kina og Roma. Arkeologer har avdekket små gamle figurer og store sumeriske statuer som representerer kvinner holder tamburiner, fra så langt tilbake som 2000 f.Kr. (Sumer ble plassert i den Persiske Gulf-regionen.)

Tidsramme

Forløperne for tamburin vises i Bibelen inkluderer trommer, som sannsynligvis ikke har jingler, og en tromme, som trolig var nærmere instrumentet vi kjenner i dag. Kvinner spilt disse instrumentene under feiringer, og tamburin spille var assosiert med dans.

Forskere anslår den tidligste omtale av pre-tamburin instrument i Bibelen å ha skjedd rundt 1750 f.Kr., i Genesis 31:27: "Derfor flyktet du bort i hemmelighet, og stjele fra meg, og salvet ikke fortelle meg at jeg kanskje har sendt deg bort med gledesrop og sanger, med trommer og harpe? " (King James Version).

Funksjon

Folk spilte også en tromme i religiøse seremonier og i tilbedelse, som i 2 Samuel 6: 5, "Og David og hele Israels hus lekte for Herrens åsyn til alle slags strengelek av edelgran, selv på harpe, og på harper , og på trommer, og på kornetter, og på cymbaler "(KJV).

Et annet eksempel oppstår i Salmene 68:25, "Sangerne gikk foran, spillerne på instrumentene fulgte etter, blant dem var jomfruer spille trommer" (KJV).

Egenskaper

Musikere har tatt med tamburin i et enormt utvalg av musikk gjennom årene. Reiser underholdere brukte dem i middelalderen, og slike europeiske klassiske komponister som Mozart og Stravinsky kalt for tamburiner i musikken sin.

Bob Dylan foreviget busker av 1960 folkemusikk i "Mr. Tambourine Man" og sitron Pipers hadde en nummer én hit med "Grønn Tambourine." I Creedence Clearwater Revival er "Lookin 'Out My Back Door," sangeren kommer hjem for å finne en lykkelig galla på plenen hans, inkludert tamburiner og elefanter som spiller i et band.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvem-oppfant-den-tambourine/ "

相关文章!
 • Hvem oppfant den Støvsuger og når? Hvem oppfant den Støvsuger og når?
  - 阅 16

  Lenge før det var støvsugere, vedlikeholde tepper var dyrt. Fordi det var ingen enkel måte å få støv og skitt av gulv, boliger ble ofte laget av hardtre. Tepper ble feid daglig for grunnleggende vedlikehold. Vanligvis en gang i uken, ble de tatt uten

 • Hvem oppfant den første solbrun Lotion? Hvem oppfant den første solbrun Lotion?
  - 阅 0

  Solkrem brukes til å beskytte mennesker mot skadelige ultrafiolette stråler fra solen. Solkrem brukes til å lage relativt bleke mennesker mørkere i huden farge. Imidlertid er disse to begrepene brukes om hverandre fordi mange mennesker har den misfor

 • Hvem oppfant den USB Flash Drive? Hvem oppfant den USB Flash Drive?
  - 阅 0

  Universal Serial Bus (USB) flash-stasjoner er flyttbare lagringsenheter som tilbyr bærbarhet og lagringskapasitet at eldre lagringsenheter ikke klarer å matche. Av denne grunn har USB-minnepinner hjulpet databrukere som krever en stabil hjelp av rask