Amopage

Hvem kan fungere som tillitsmann i en Texas Deed of Trust?

- Views 0
Advertisement

I Texas, juridisk instrument som brukes til å sikre forpliktelsene på fast eiendom er kjent som gjerning av tillit. Den gjerning av tillit er svært lik et boliglån. Med en gjerning av tillit, en person eller enhet låner penger fra en utlåner til å kjøpe fast eiendom, for eksempel et hus. Långiver og låntaker utføre en gjerning av tillit som utlåner er mottaker og låne er obligor. En bobestyrer skal også oppnevnes. Bobestyreren samler de månedlige avdrag på lån, og er også ansvarlig for å gjennomføre en foreclosure salg, om nødvendig.

Bobestyrer

I Texas, er bobestyrer spesielt oppnevnt i gjerning av tillit dokumentet. Vanligvis mottaker av en gjerning av tillit velger bobestyrer. Teknisk sett kan en bobestyrer være noen person eller enhet som er villig til å tjene i denne egenskap. Men institusjonelle långivere vanligvis bare oppnevne selskaper som spesialiserer seg på tillitsmannstjenester. Makter bobestyrer kan spesifikt angitt i gjerning av tillit, for eksempel muligheten til å selge eiendommen dersom lånet er misligholdt.

Powers og plikter

Bobestyreren av en gjerning av tillit i Texas har flere krefter og plikter. Vanligvis alle gjerninger av tillit gi bobestyreren makt foreclosure. I Texas, kan bobestyrer selge eiendommen gjennom ikke-rettslig foreclosure. Dette betyr at eiendommen kan selges uten innblanding av en domstol. Vilkårene for foreclosure vil bli angitt i gjerning av tillit. Bobestyreren er også vanligvis nødvendig å samle månedlige innbetalinger fra låntaker, på vegne av utlåner.

boliglån

En gjerning av tillit er relatert til, men ganske forskjellig fra et boliglån. Boliglån brukes sjelden i Texas. I et boliglån, får utlåner en lien på hjemme i bytte for et lån. Det er en to-parti transaksjon. Dermed finnes det ingen tillitsmann i et boliglån. Videre rette for långivere med et boliglån er rettslig foreclosure. Dette betyr at utlåner må sende inn en sak til å hindre på en eiendom hvis det er et boliglån.

Utslipp av Tillitsmannen

Gjerninger av tillit inneholder ofte bestemmelser om oppsigelse og ansettelse av ny bobestyrer av utlåner. Disse bestemmelsene beskytte utlåner i tilfelle at bobestyrer ikke lever opp til forventningene. Hvis utlåner utøver sine rettigheter i henhold til disse bestemmelsene, kan en ny bobestyrer oppnevnes. Bobestyreren vil også bli utskrevet om lånet er betalt i sin helhet. I så fall vil gjelden er oppfylt og rettighetene til bobestyreren utløper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvem-kan-fungere-som-tillitsmann-i-en-texas-deed-of-trust/ "

相关文章!
 • Texas Deed of Trust Laws Texas Deed of Trust Laws
  - 阅 0

  En gjerning av tillit er en felles økonomisk dokument som brukes i eiendomsmeglerbransjen. Gjerninger av tillit blir ofte forvekslet med boliglån. Boliglån har ikke tillits mens gjerninger av tillit gjør. Gjerninger av tillit er brukt i stater som Te

 • Lover på Hvem kan gifte par i Texas Lover på Hvem kan gifte par i Texas
  - 阅 0

  Hver stat har sine egne lover om hvem som kan og ikke kan utføre en vielsen. Noen stater tillater notarius publicus å gjennomføre seremonier, men i Texas notarius ikke har makt til å lovlig utføre ekteskap. Lover i Texas krever også den personen gjen

 • Hvem kan se din Teen mens du går ut? Hvem kan se din Teen mens du går ut?
  - 阅 0

  Hvis scener fra ville fester - enten fra din egen fortid eller fra filmer du har sett - flash gjennom hodet ditt hver gang du vurdere å forlate din ungdoms hjemme alene, kanskje din ungdoms behov tilsyn av en voksen i løpet av den utvidede fravær. Fo