Amopage

Hvem kan Fil Batteriet lades?

- Views 0
Advertisement

Hvem kan Fil Batteriet lades?


Batteriet er urettmessig rørende at enten fører til fysisk skade eller er støtende for offeret. Det kan være en dramatisk handling som banket noen på fortauet med et slag, eller noe så skånsom som en uoppfordret kyss. Batteriet er en forbrytelse, og batteriet lades, som andre forbrytelser, blir arkivert av aktor kontor.

Kriminalitet av Battery

Begrepene overgrep og batteri brukes ofte sammen, men hver refererer til en egen forbrytelse. Assault er trusselen om fysisk berøring, mens batteriet er rørende selv. Forbrytelsen av batteri oppstår når en person har til hensikt å forårsake skadelig eller støtende kroppskontakt og gjør det. Resulterer fysisk skade er ikke nødvendig.

Filing kriminelle anklager

En person som har vært utsatt for batteri rapporterer kriminalitet til politiet som etterforske og foreta en arrestasjon. Arrestasjonen Rapporten sendes til en aktor, eller statsadvokat, som avgjør om saken er sterk nok til å registrere saken. En privatperson kan bringe en sivil sak for skader, men bare en aktor kan lade noen med en forbrytelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvem-kan-fil-batteriet-lades/ "

相关文章!
 • Hvem kan Fil urettmessig oppsigelse søksmål? Hvem kan Fil urettmessig oppsigelse søksmål?
  - 阅 0

  De fleste stater har "på vilje" sysselsetting lover, noe som betyr at en arbeidsgiver kan skyte en ansatt, eller en arbeidstaker kan slutte når som helst, med ingen forklaring nødvendig. Imidlertid kan oppsigelse anses som "urettmessig"

 • Min Acer bærbare datamaskinen er koblet inn og batteriet lades ikke
  - 阅 0

  Acer bærbare datamaskiner tillate deg å ta arbeid og underholdning på farten. Du kan jobbe med en presentasjon under en lang flytur eller se en DVD i midten av en park. Acer bærbare datamaskiner kan gjøre dette fordi de er drevet av batterier, slik a

 • Kan en defekt dynamo Årsak My Car batteriet lades når bilen er parkert over natten? Kan en defekt dynamo Årsak My Car batteriet lades når bilen er parkert over natten?
  - 阅 2

  Dynamoer hovedsak er miniatyrisert versjoner av generatorene som brukes på vannkraft, kull eller atomkraftverk. Mens dynamo underliggende prinsippene er ganske enkel, dens konstruksjon gir mange muligheter for feil - inkludert kortslutning og påfølge