Amopage

Hvem faktisk betaler Mine Dagpenger?

- Views 0
Advertisement

Vi gjør. Det vil si at dine dagpenger er betalt av deg og dine medborgere gjennom en rekke måter, inkludert innsamling av føderale og statlige avgifter, samt innkreving av fagforeningskontingent og andre profesjonelle avgifter. Den eksakte kilden til finansiering avhenger av hva slags arbeidsledighetstrygden du mottar.

Federal Arbeidsledigheten skatter

Det vises ikke på betale stump, men sjansene er, har arbeidsgiver vært å betale skatt til en føderal sysselsetting fond for år. The Federal Arbeidsledigheten Tax Act, eller Futa, avgifter en arbeidsgiveravgift på 6,2 prosent på den første $ 7000 av lønn utbetalt til hver ansatt. Denne avgiften er satt til å falle til seks prosent etter første kvartal 2011. Den føderale regjeringen bruker dette fondet å subsidiere statlige arbeidsledighetstrygd.

State Arbeidsledigheten Skatter

Hver stat driver sin egen arbeidsledighet forsikring program, med forbehold om minstestandarder fastsatt på føderalt nivå. For å administrere fordeler, er hver stat fritt til å innkreve sitt eget system av skatter for å dekke kostnadene av dagpenger. Vanligvis statene innkreve skatt på bedrifter for å dekke arbeidsledighet krav. I de fleste tilfeller vil staten arbeidsledighet trygdekontoret være byrået fysisk skrive sjekken, eventuelt supplert med midler fra den føderale arbeidsledighet fond.

Utfyllende Dagpenger

Noen selskaper og fagforeninger opprettholde pengepotter arbeidsledige medlemmer og arbeidstakere kan trykke inn i perioder med arbeidsledighet. Inntekter fra disse kildene kalles "supplerende dagpenger." Kilden av midler kan være din arbeidsgiver, du og dine medarbeidere eller fagforeningsmedlemmer, eller en kombinasjon av begge.

Private Arbeidsledigheten Funds

Noen individer pool pengene sine med andre for å opprette en privat arbeidsledighet fond. Disse er ikke tilknyttet enten med arbeidsgivere eller med fagforeninger og er strengt frivillige gjensidig hjelp foreninger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvem-faktisk-betaler-mine-dagpenger/ "

相关文章!
 • Må du betale tilbake Dagpenger? Må du betale tilbake Dagpenger?
  - 阅 0

  Dagpenger er utviklet for å hjelpe folk som ikke jobber har noen økonomisk trygghet før de er ansatt på nytt. For det meste, har disse fordelene ikke har tilbakebetalt. Under visse forhold, men kanskje en statlig eller føderalt byrå fastslå at noen a

 • Hvordan vite hvem Tradisjonelt betaler for hva under et bryllup
  - 阅 0

  "Hvem betaler for hva?" er et spørsmål som brud og brudgom har spurt etter generasjoner. De tradisjonelle svarene er listet opp nedenfor, men disse dager kan du føle deg fri til å regne ut den beste ordningen for både familier. Du trenger Bryllu

 • Hva skjer når noen andre betaler Min eiendomsskatt?
  - 阅 1

  Boligeiere må betale eiendomsskatt hvert år basert på verdien av deres eiendom. De fleste huseiere sette inn penger på en sperret konto gjennom året for å betale eiendomsskatt. Men noen huseiere gjøre avtaler med venner eller slektninger for å få hje