Amopage

Hvem er kvalifisert til å bli en representant Payee?

- Views 2
Advertisement

En representant betalingsmottaker er en person eller organisasjon som leverer økonomistyring for Social Security og SSI mottakere. Formålet for representanten betalingsmottaker er å hjelpe de som mottar ytelser som ikke klarer å personlig håndtere økonomiske anliggender.

Hvem er kvalifisert

Social Security foretrekker å ha et familiemedlem eller en venn av Social Security mottakeren fungerer som representant betalingsmottaker. Dette betyr at enhver person med nære bånd til mottaker av fordelene er kvalifisert til å søke om å tjene. Der ingen person er tilgjengelig for å tjene, vil Social Security finne en kvalifisert organisasjon til å håndtere oppgaver de representative betalingsmottaker.

Hvem er diskvalifisert

Systemet brukes av regjeringen for representative betalingsmottakere er sentralt datastyrt og inneholder all informasjon om representative betalingsmottakere og trygdemottakere. Representanten betalingsmottaker systemet vil diskvalifisere personer med en historie med Social Security misbruk eller overbevisning for svindel. Systemet kontrollerer også personnummer representant mottakers å sikre at det er gyldig. Uten gyldig personnummer, kan en person ikke tjene som representant betalingsmottaker.

Hvordan søke

Hvis du vil bruke for å tjene som representant betalingsmottaker, fullfører en person Social Security Form SSA-11 og gjelder på det lokale trygdekontoret. Søkeren er nødvendig for å bevise sin identitet og gi sitt personnummer, og prosessen krever en ansikt-til-ansikt-intervju på trygdekontoret. Skjemaet er ikke komplisert, men det gjør spørre om eventuelle kriminelle overbevisning.

plikter

De oppgaver en representant betalingsmottaker er tungvint, og forsiktig forvaltning av midler på den delen av representanten betalingsmottaker er nødvendig. Hvis Social Security fastslår at ethvert misbruk av trygdemidler har oppstått, er representant mottaker ansvarlig for tilbakebetaling av midlene. Representanten betalingsmottaker Tilsettingen gjelder for forvaltningen av pensjonsfondene bare, og ikke gi makt over medisinske avgjørelser eller inntekt som ikke er Social Security, som for eksempel pensjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvem-er-kvalifisert-til-a-bli-en-representant-payee/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en representant Payee
  - 阅 0

  En representant betalingsmottaker er en person eller organisasjon som er oppnevnt av Social Security Administration. Den primære plikt til representanten betalingsmottaker er å motta trygdeytelser og supplerende inntekt på vegne av en person som har

 • Hvem er kvalifisert til å diagnostisere dysleksi? Hvem er kvalifisert til å diagnostisere dysleksi?
  - 阅 0

  De mest kvalifiserte folk til å diagnostisere dysleksi er de som er involvert i barns læring progresjon, som lesing lærere, skolepsykologer og spesialpedagoger. Finn ut hvem som er de beste til å identifisere dysleksi fra en anerkjent forsker på dysl

 • Hvem er kvalifisert til å bruke en Commissary? Hvem er kvalifisert til å bruke en Commissary?
  - 阅 0

  Commissaries, som opereres av Forsvarets Commissary Agency, eller Deca, er supermarkeder, ofte kalt utveksling, og er vanligvis plassert på eller i nærheten av militære baser. Butikkene selger dagligvarer, rengjøring forsyninger og andre elementer, f