Amopage

Hvem er kvalifisert for militære fordelene?

- Views 13
Advertisement

Valgbarhet for militære fordeler automatisk gis til militære veteraner, reservister og service medlemmer som er i aktiv tjeneste. Department of Veterans Affairs er den føderale byrået som administrerer fordelsprogrammer for veteraner og pårørende, inkludert ektefeller og barn. De som er interessert i å etablere valgbarhet for ytelser må gjelde for VA å bekrefte valgbarhet og hevder fordeler.

Aktiv tjeneste

Tjenesten medlemmer på aktiv plikt er kvalifisert for militære fordeler gitt at deres tid i tjeneste er tilstrekkelig til å hevde fordeler. For eksempel regler for Post-9/11 GI Bill krever service medlemmer til å tjene minst 90 dagers tjeneste å kvalifisere seg til laveste nivå på utdanning fordeler og minst tre år for å få full utdanning fordeler fra militæret. Tilsvarende kan aktiv-duty personell bruke VA hjem lån garanti program for å kjøpe et hjem.

reservister

Reservister er kvalifisert for militære fordeler avhengig av hvilken type tjeneste de har utført. For eksempel gir Reserve GI Bill 36 måneders månedlig økonomisk bistand for å dekke kostnadene for høyere utdanning. Men fordelene er bare tilgjengelig mens reservist er på reserve status. Reservister kan kreve ytterligere fordeler gjennom Reserve Educational Assistance Program hvis reservist er kalt til aktiv tjeneste etter 11 september 2001.

veteraner

Veteraner har muligheten til å kreve ytelser fra VA etter endt tid i tjenesten. Hver fordel programmet krever et minimum av service til kvalifisert. For eksempel, veteraner med minst to års aktiv tjeneste tjeneste er kvalifisert for en VA hjem lån. Veteraner har også tilgang til GI Bill fordeler som gir økonomisk støtte til å dekke kostnadene ved en høyskole utdanning. Mengden av GI Bill fordeler tilgjengelig for en veteran avhenger av lengden og tidsperiode veteranen servert i de væpnede styrker. Sende inn en søknad om utdanning fordeler til VA er det første skrittet en veteran må ta for å fastslå den nøyaktige type og mengde fordeler tilgjengelig for henne.

Ektefeller

Ektefeller av veteraner gis fordeler i visse tilfeller. Ifølge VA, er ektefeller lov til å bruke hele eller deler av Post-9/11 GI Bill fordeler overført fra en veteran som kvalifiserer for fordeler. I tillegg til utdanning fordeler, er ektefeller rett til overlevende fordeler dersom veteran går bort under eller etter militærtjeneste. For eksempel gir avhengighet og Indemnity kompensasjon program månedlige økonomiske fordeler til enker eller enkemenn av en veteran eller en tjeneste medlem som dør under eller etter militærtjeneste.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvem-er-kvalifisert-for-militaere-fordelene/ "

相关文章!
 • Hvem er kvalifisert for Arbeidsledigheten Extension Update? Hvem er kvalifisert for Arbeidsledigheten Extension Update?
  - 阅 2

  I juni 2011 President Obama reauthorized arbeidsledigheten-utvidelsen lovgivning for å fortsette til desember 2012. Den oppdaterte fordel effekter saksøkerne arbeidsledige i stater som fortsatte å oppleve høy arbeidsledighet som følge av lavkonjunktu

 • Hvem er kvalifisert til å bli en representant Payee?
  - 阅 2

  En representant betalingsmottaker er en person eller organisasjon som leverer økonomistyring for Social Security og SSI mottakere. Formålet for representanten betalingsmottaker er å hjelpe de som mottar ytelser som ikke klarer å personlig håndtere øk

 • Hvem er kvalifisert for VA Health Care fordelene? Hvem er kvalifisert for VA Health Care fordelene?
  - 阅 1

  The Veterans Administration, eller VA for kort, er en statlig etat som bistår tidligere medlemmer av USAs militære. Ifølge den offisielle nettsiden Veterans Administration ble VA grunnlagt i 1930, og har mandat til å "samordne statlig virksomhet påvi