Amopage

Hvem er kvalifisert for Arbeidsledigheten i Maryland?

- Views 0
Advertisement

Maryland Department of Labor, lisensiering og forordning (DLLR) oppsyn dagpenger i den tilstanden. Arbeidstakere som er kvalifisert for arbeidsledighetstrygd, må søke med DLLR å motta dem. Arbeidere bør bare stole på fordeler i den grad nødvendig å finne en ny jobb og få endene til å møtes. Pensjoner og ytelser avhenger av lønn opptjent mens vedkommende var ansatt. Arbeideren skal ha vært ansatt i et selskap som betaler ledighetstrygd.

No-Fault Arbeidsledigheten

Generelt arbeidsløse er kvalifisert for fordeler hvis de mister en jobb gjennom ingen feil av sine egne. Du kan ikke slutte frivillig med mindre et unntak gjelder som arbeider i farlige situasjoner, ifølge FileUnemployment.org. Hvis du er sparket, kan fordelene bli forsinket eller nektet avhengig av graden av uredelighet. Ifølge Maryland Department of Labor, lisensiering og forskrift, er det varierende grad av uredelighet. Enkle uredelighet forsinkelser fordeler fem til ti uker. Brutto forsømmelse benekter fordeler til den ansatte finner en jobb og tjener 20 ganger sin ukentlige nytte beløpet på den nye jobben. Forverret forsømmelse benekter fordeler til den ansatte finner en jobb og tjener 30 ganger sin ukentlige nytte beløpet på den nye jobben.

Under Maryland lov, er enkel uredelighet atferd som faller kort av brutto eller forverret oppførsel. Brutto skikk innebærer forsettlig eller overlagt ignorering for arbeidsgivers regler eller standarder. Forverret uredelighet menes handlinger som bevisst ser bort fra eiendommen, sikkerhet eller andres liv.

rapporteringskrav

Hvis en arbeidsløs arbeidstaker er kvalifisert basert på årsaken til utslippet av arbeidsforholdet, må den ansatte fortsatt oppfyller visse krav til rapportering. Konkret krever Maryland DLLR arbeidsledige arbeidstaker skal være tilgjengelig for arbeid og aktivt søke arbeid. De arbeidsledige arbeidstaker må sende rapporter med DLLR viser jobbkontakter og jobbsøking innsats. I tillegg arbeideren må rapportere penger mottatt hver uke fra kilder som arbeid, feriepenger eller pensjonsutbetalinger.

Søknad Instruksjoner og Nødvendig informasjon

For å søke om fordeler, bør de arbeidsledige arbeideren filen et krav med DLLR "så snart som mulig." Ifølge DLLR begynner valgbarhet "den uken der du filen din påstand." Hvis du filen på en onsdag, for eksempel, er påstanden effektiv at søndag. Når du filen for fordeler, må du gi grunnleggende kontaktinformasjon (navn, adresse og telefonnummer), Social Security-nummer, navn på arbeidsgiver og grunnen for å miste jobben.

Varighet av ytelser

Så lenge du oppfyller kvalifikasjonskravene, kan du fortsette å motta ytelser. Hvis du finner en jobb i den tiden du er på arbeidsledighet, må du informere DLLR og du vil slutte å motta ytelser. Fordelene ikke vare på ubestemt tid. Maryland betaler fordeler ut annenhver uke, men fordelene vil ikke vare lenger enn 26 uker, med mindre noen utvidelse eller unntaket gjelder. Den DLLR vil varsle deg om eventuelle utvidelser i effekt hvis de finnes.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvem-er-kvalifisert-for-arbeidsledigheten-i-maryland/ "

相关文章!