Amopage

Hva ville forårsake et plutselig Behavior Change i en Pet Cat?

- Views 2
Advertisement

Hva ville forårsake et plutselig Behavior Change i en Pet Cat?


Endringer i kattens atferd kan være forårsaket av slike ting som alder eller sykdom, miljømessige stimuli, tillegg av et kjæledyr eller person til hennes hus, eller en endring i hennes merkevare av mat eller søppel. Katten din kan være en av de mest mystiske skapninger å noensinne nåde livet ditt, men når du bruker tid på å bli kjent med feline og bli venne til hennes oppførsel, bør du være i stand til å oppdage gjenkjennelige endringene når de oppstår.

miljømessig sett

Visse miljømessige faktorer kan føre til at katten din til å handle merkelig, så disse bør ikke ta deg av overraskelse. Hvis du flytter, er katten din trolig bli stresset av en endring i hennes miljø. Hennes søppel boksen er ikke lenger på samme sted, og hennes matskålen er ikke der det normalt er. Det er forståelig at pus vil trenge litt tid å venne seg til nye omgivelser. Andre miljøendringer som kan påvirke kattens atferd er:

 • Tillegg eller tap av noen i husholdningen

  En renovering som bringer nye mennesker, lyder og endringer i hennes miljø

  Sykdom eller skade

  Innføring av et nytt kjæledyr

  Konstant forsikring vil hjelpe din pus tilpasse seg endringer i hennes miljø.

Minor i naturen

Selv små endringer kan føre til at katten din til å reagere merkelig. Hvis noen flytter inn i nabohuset med en hund eller katt, kan kattens atferd endres. En bjeffende hund kan være noe hun ikke er kjent med, og denne nye lyden kan gjøre henne føle seg truet. Utseendet til en fremmed katt i hagen hennes kan få henne til å oppføre seg merkelig. Lyder som høy musikk kan gjøre henne ubehagelig, og selv fjerning av et tre som endrer hennes siktlinje og introduserer henne til nye visuelle stimuli kan få henne til å oppføre seg merkelig før hun tilpasser seg.

Endringer i kattens kull eller kull boksen plassering kan føre til endringer i oppførselen hennes, og hun kan reagere ved å gjøre sin virksomhet et sted hun ikke burde. En endring i henne mat kan sende henne pakking når hun normalt kan fest entusiastisk.

Tegn på sykdom

Hvis katten din atferd plutselig endres, og det ser ikke ut til å være et resultat av miljømessige stimuli, kan katten være følelsen dårlig. En endring i hennes grooming vaner kan være et tegn på at katten din trenger å se henne veterinær. Hvis katten din begynner å riste på hodet eller grave på ørene, kan hun ha midd, for eksempel; nysing eller hoste kan være et tegn på tannsykdom. En endring i tørst kan være en indikator på at du katt opplever en nyresykdom. Pus kan skjule sin sykdom i stedet for å komme nær for oppmerksomheten. Hun er avhengig av din overholdelse i sin atferd for å avgjøre når en tur til veterinær er i orden.

Som hun aldre

I likhet med deg, vil katten din oppleve endringer i oppførselen hennes som hun aldre. Hun kan bli desorientert eller tapt på et kjent sted. Hennes søvnmønster kan endres, og hun kan oppleve tap av appetitt. Andre atferd som aldring kan bringe på er:

 • Upassende eliminering oppførsel

  formålsløs vandring

  Tap av interesse i samspill og lek

  grooming vaner

  Rastløshet eller agitasjon

  Økt eller redusert vokalisering

  Som i ethvert stadium av kattens liv, kan disse skiltene være tegn på sykdom. Eventuelle endringer i kattens atferd bør alltid vurderes av hennes veterinær.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-ville-forarsake-et-plutselig-behavior-change-i-en-pet-cat/ "

相关文章!
 • Hva kan forårsake en plutselig økning i appetitt? Hva kan forårsake en plutselig økning i appetitt?
  - 阅 6

  Hvis matinntaket ikke har redusert eller energiproduksjon økt, kan en plutselig økning i appetitt skyldes følelsesmessige faktorer, medisiner eller medisinske tilstander. Men for å finne årsaken må du også vurdere dine andre symptomer. Graviditet og

 • Hva ville forårsake smerte og svie i brystbenet?
  - 阅 1

  Brystsmerter i noncardiac eller nonheart relaterte situasjoner kan forårsake en brennende følelse bak brystbenet (sternum), ifølge Mayo Clinic. Muskel Noncardiac forhold som kan være den skyldige er muskel- og skjelett syndrom kalt Tietze, som også e

 • Hva som forårsaker hodepine?
  - 阅 0

  Det er lett å ta noen piller og prøver å ville bort smerten av en hodepine, men det er viktig å forstå hvilke faktorer som forårsaker hodepine - særlig hvis du har dem ofte. Det er tre hovedtyper av hodepine og mange mindre vanlige typer. Legene har