Amopage

Hva utstyr brukes i tennis?

- Views 0
Advertisement

Tennis er en mosjonsaktiviteter som krever minimalt utstyr. Utstyr som er nødvendig for å spille spillet finner du på flere ulike prisområdene. Spille tennis er en utmerket måte å legge fysisk aktivitet til daglig eller ukentlig treningsprogram.

Tennisracket

Å ha en tennisracket er nøkkelen til å spille sporten. Det finnes en rekke forskjellige produsenter som produserer tennisracket, inkludert Dunlop, Wilson, Prince og Head. Racketer varierer i sin evne til å gi makt eller kontroll til en spillers spill. I tillegg kan strengen spenning også påvirke et tennisspill. Nedre streng spenning gir mer kraft mens høyere streng spenning gir mer kontroll. En racket kan være spent til spillerens personlige preferanser på de fleste lokale tennisklubber.

tennisballer

Sammen med en racket, er tennisballer for å spille tennis. Tennisballer varierer i sammensetning avhengig av hva slags underlag de skal brukes på. Det finnes bestemte typer tennisballer for gress, leire, eller hard-court overflater. I tillegg er det også spesielle tennisballer laget for de som skal spille på baner i høyereliggende strøk.

klær

Joggesko er glatt såle og gir ankelstøtte for raske bevegelser som ofte trengs, mens på banen. Mens både menn og kvinner kan ha shorts og skjorter, noen kvinner velger å bære tennis skjørt eller tennis kjoler når du spiller spillet.

treningsapparater

Opplæring utstyr som brukes i tennis inkluderer automatisk ball maskiner, ball hopper kurver / bærere og vann-remover alene for å fjerne vann fra våte hard-overflate domstoler.

Turnerings Utstyr

Utstyr som brukes under tennisturneringer inkluderer line-ringer utstyr som Hawk-Eye, elektroniske tavler og instant-replay teknologi.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-utstyr-brukes-i-tennis/ "

相关文章!
 • Hva Utstyr brukes til å oppdage et vulkanutbrudd før det skjer? Hva Utstyr brukes til å oppdage et vulkanutbrudd før det skjer?
  - 阅 0

  USA har 169 aktive vulkaner, 54 av dem offisielt klassifisert som en trussel mot den offentlige sikkerhet. Vulkanutbrudd kan påvirke veier, byer, flyet flyreiser og menneskelig overlevelse. US Geological Survey bruker flere teknologier og metoder for

 • Hvordan bruke en Tens Unit å tone musklene Hvordan bruke en Tens Unit å tone musklene
  - 阅 0

  Forkortelsen TENS står for "Trans-Kutan elektrisk nervestimulering." Enhetene som overfører disse elektriske impulser kalles titalls enheter. Mens de er en stift produkt i fysioterapi industri, er flere mennesker benytter denne teknologien for å

 • Hva er bruk av stetoskop?
  - 阅 0

  Stetoskop i dagens moderne medisin har forandret seg mye siden starten. Ikke bare er de vant til å lytte til hjertet og pustelyder, men har blitt mye brukt i ortopedi. Hva er bruk av stetoskop? Stetoskopet er ikke bare brukes til å lytte til det bank