Amopage

Hva Utdanning Trenger du å bli lærer?

- Views 0
Advertisement

Hva Utdanning Trenger du å bli lærer?


Lærerne har ansvar for å instruere elevene og hjelpe dem til å lære. Alle stater har minimum utdanning kravene for å bli en lisensiert lærer. Du må ha en bachelorgrad for å undervise. Graden skal inneholde utdanning kurs samt kurs i faget du vil lære. Melde i en grad spesielt utviklet for å hjelpe deg å bli en lærer vil hjelpe deg å oppfylle dine utdanningskrav.

Utdanning spesifikke kurs

Stater krever at lærerne har et bestemt antall kurs med fokus på pedagogisk teori og klasseledelse. Beløpet varierer litt fra stat til stat, men om du kvalifiserer for en lisens i en tilstand det skal overføre til en annen stat. Folk er interessert i å bli en lærer med en bachelor-grad uten en pedagogisk påtegning kan kvalifisere for en alternativ lisens. Alternativet lisensen gjør at personen til å undervise mens innrullert i pedagogisk teori klasser som kreves av staten. En elementær alternativ lisens kandidat kan være nødvendig for å fullføre et sett antall klasser før undervisning i et klasserom.

elementær Lærere

Elementære lærere må ta en rekke kurs for å lære. Elementære lærere må gjennomføre undervisning lesing og skriveopplæringen, samt en rekke klasser på kunst, historie, naturfag og matematikk. Disse klassene er rettet mot undervisning yngre barn og kan være intensiv.

sekundære Lærere

Sekundære lærere må ha en grad i feltet de ønsker å undervise i eller minst 18 studiepoeng for å kvalifisere for en påtegning i et annet felt. For eksempel en engelsklærer bør ha en grad i engelsk. Hvis hun ønsket å lære historie også, må hun ha 18 studiepoeng i historie før hun kan lære at faget også. Påtegninger er også tilgjengelig for undervisning ESL, begavede barn eller spesialundervisning barn. De påtegninger krever ekstra klasser og testing.

Fortsetter utdanningskrav

Lærerne er pålagt å gjennomføre etterutdanning eller videreutdanning krav for å opprettholde sine lisenser hvert år. Beløpet varierer fra stat til stat. Vanligvis distrikter tilby gratis opplæring lærerne kan melde seg på, men det er også workshops ved universiteter over sommeren som vil oppfylle kravene. Kurs for en mastergrad eller andre college klasser for å få en godkjenning kan telle, men du bør sjekke for å være sikker på at klassen vil telle mot de nødvendige timer, siden noen ikke-utdanning studiepoeng kan være nødvendig for graden din, men ikke oppfyller kvalifikasjoner for treningen din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-utdanning-trenger-du-a-bli-laerer/ "

相关文章!
 • Hva Utdanning Trenger du å bli en Forensic fotograf? Hva Utdanning Trenger du å bli en Forensic fotograf?
  - 阅 0

  Rettsmedisinske fotografer gi bilder fra åsteder, ulykker og obduksjoner for bevis og rettslig etterforskning. Selv om mange rettsmedisinske fotografer har juridisk bakgrunn og erfaring som politifolk eller paralegals, noen gå inn i feltet etter å ha

 • Hva Utdanning Trenger du å bli en Meny Planner?
  - 阅 0

  Meny planleggere jobber for cateringselskaper, hoteller og feriesteder, restauranter, sykehus, corporate kafeteriaer, country klubber, flyselskaper og event management. De kan fungere som kokker, fest eller bryllup planleggere, event koordinatorer, e

 • Hva Utdanning trenger du å bli en gründer?
  - 阅 0

  En entreprenør må ha et aktivt ønske om å lykkes og har en idé som vil være lønnsomt i markedet. Så langt som en formell utdannelse går, er det ingen spesifikke krav som må følges før du kan komme i gang som en gründer, men det finnes en rekke tiltak