Amopage

Hva Urter å vokse i en urtehage

- Views 0
Advertisement

Hva Urter å vokse i en urtehage


Urter er ikke-treaktige planter som produserer blader og blomster som kan anvendes for kulinariske og medisinske formål. Inkluder en urtehage i landskapet, enten alene eller som en del av grønnsakshage. Urter kan også dyrkes i containere på terrassen eller innendørs på en solrik bord eller vinduskarmen. Velg en rekke urter for hagen din til å forbedre matlaging, har hjemme rettsmidler på klar og hjelpe grønnsaker vokse godt.

kulinariske Urter

En kulinarisk urt hagen er fylt med urter som utfyller din matlaging, krydre smaken og legge dybde til ellers vanlige retter. For velsmakende retter, vokse rosmarin, salvie og persille. Italiensk mat er forbedret med basilikum, oregano og mynte. Legg timian til hagen i tillegg; denne urten forsterker smaken av supper, stuinger og posjert kjøtt. Andre tillegg til den kulinariske urtehage inkluderer gressløk, estragon, merian, koriander og dill.

medisinske urter

Urtete og tinkturer har lenge vært en del av hjem rettsmidler for plager fra urolig mage til søvnløshet. Inkluder noen urter i hagen din for medisinskapet. Hvitløk i den kulinariske hagen kan også brukes for lindring av forkjølelse og influensa symptomer. Kamille kan brukes som te å roe en urolig mage eller løse opp spenninger. Bruk kamille blader som et anti-inflammatorisk hjelpemiddel. Varm bladene i en tøypose og bruke dem til et mindre kutt for å unngå hevelse. Sitronmelisse te lindrer verkende muskler og peppermynte-te stimulerer appetitten og hjelpemidler i fordøyelsen.

aromatiske urter

Urtene kan dyrkes for sine aromatiske egenskaper også. Tørkede blader kan plasseres i en varmesikker tallerken og satt over en votive stearinlys som en gjør-det-selv aromaterapi økt. Bruk en selektiv blanding av tørkede urter og krydder for en potpourri å lukte luften i hjemmet ditt. Noen aromatiske urter for hagen inkluderer lavendel, rosmarin, mynte og timian. Sitron timian kan være plantet på gangveier og mellom stepping steiner. Når tråkket på, slipper anlegget en Lemony duft men anlegget forblir uskadd. Duften av rosmarin sies å tømme hodet og forbedre hukommelsen. Lavendel, når det er tørket, kan anvendes som en pose under puten for å fremme avslapping og søvn.

Companion Urter

Planting små deler av urter i kjøkkenhagen kan også hjelpe til med skadedyrbekjempelse og fremme kraftig vekst i grønnsaksplanter. Plante en lapp av basilikum nær paprika og hvitløk i nærheten av tomatplanter. Bruk rosmarin og salvie å beskytte gulrot lapp og kål.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-urter-a-vokse-i-en-urtehage/ "

相关文章!
 • Hva Urter å vokse i vinter Hva Urter å vokse i vinter
  - 阅 0

  Cooking med friske urter er en flott måte å legge smak til maten. Vi ser frem til våren og sommeren når våre urtehager er blomstrende, men det er ikke nødvendig å gjøre uten urter under harde vintermånedene. Med litt ekstra omsorg, det er urter som e

 • Hva Urter setter jeg i en Venison Roast? Hva Urter setter jeg i en Venison Roast?
  - 阅 0

  Når du foretar et vilt stek, du kommer til å ønske å bruke svært spesifikke typer urter som koriander for å låse opp de rike smaker som du har lært å kjenne og forventer. Finn ut hva urter du bør sette i et vilt steke med hjelp fra en kokk som gikk t

 • Hva Frukt kan vokse i Florida? Hva Frukt kan vokse i Florida?
  - 阅 1

  Florida har seks USDA voksende soner, fra 8a til 10b. Selv om den har et subtropisk klima, er det lite chille varianter av mange av de kaldere-klima frukt som steinfrukter, epler og pærer, som gjør det bra i Florida. Legg til dette subtropiske og tro