Amopage

Hva trenger jeg for å studere til å bli en sosialarbeider?

- Views 0
Advertisement

Mange universiteter tilbyr studieprogrammene som fokuserer spesifikt på faget sosialt arbeid. Men du kan med rimelighet finne arbeid i sosialtjenesten feltet med minst en bachelorgrad fra et universitet er liberal arts college. Vi ser her på de kursene som er avgjørende for denne type arbeid.

Sosialt arbeid

Det amerikanske Department of Labor anbefaler en bachelorgrad som fokuserer spesielt på sosialt arbeid (BSW) for å forbedre sjansene for å finne arbeid i felten. En mastergrad øker dette sannsynligheten.

Psykologi og Rådgiving

Sosialt arbeid er et folk-orientert yrke. Psykologi og rådgivning studier kan hjelpe deg å samhandle mer effektivt både med individuelle kunder og grupper.

sosiologi

Sosiologi kurs fokusere på det store bildet av de demografiske dynamikken som fører folk til situasjoner som krever bistand fra hjelpeapparatet.

Barneutvikling

Kurs som fokuserer på å ha omsorg og utvikling hos barn er nyttig.

Matematikk

Selv entry-level arbeidstakere i programmer som for eksempel mat-stempel tildeling må gjøre noen grunnleggende matematiske beregninger. Noen arbeidere må ha algebra og statistikk ferdigheter.

statsvitenskap

Siden mange sosialarbeidere er ansatt i offentlige etater, kan offentlig forvaltning kurs være nyttig, spesielt hvis du håper å kontrollerende stilling i feltet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-trenger-jeg-for-a-studere-til-a-bli-en-sosialarbeider/ "

相关文章!
 • Hva trenger jeg for å studere til å jobbe i en ambassade? Hva trenger jeg for å studere til å jobbe i en ambassade?
  - 阅 0

  Du kan søke en stilling med en amerikanske ambassaden eller konsulatet i fire ulike områder: som et utenriks offiser, som utenriks spesialist, som en sivil tjeneste staffer eller i en studentrolle. Før du bestemmer deg for hva du skal studere, hjelpe

 • Hva trenger jeg å ta med til DMV å endre min lisens?
  - 阅 0

  Dokumentene du trenger å ta med til din lokale avdeling av Motor Vehicles avhenger av informasjonen du ønsker å endre på førerkortet. Navneendringer krever vanligvis domstol utstedte dokumenter, mens adresseendringer kan verifiseres med leieavtaler e

 • Hvor lenge har du studere til å bli en finansiell rådgiver? Hvor lenge har du studere til å bli en finansiell rådgiver?
  - 阅 0

  Finansielle rådgivere er lisensiert finansielle fagfolk som hjelper våre kunder å møte sine investeringer og andre finansielle mål. Finansielle rådgivere anbefaler investeringer som aksjer og obligasjoner, og dermed tjener først og fremst som finansi