Amopage

Hva stoffene kan brukes til å smelte isen?

- Views 0
Advertisement

Selv om veisalt brukes til å kvitte seg med is mye av tiden, det er mange andre ting som kan bidra til å holde fortauene fri for is.

Salt

Salt vil senke frysepunktet temperaturen i vannet, men blir ineffektive rundt 10 grader Fahrenheit.

Blekemiddel

Blekemiddel kan brukes for å kvitte seg med is, noe som senker smeltepunktet for vann, som med salt.

Kaliumklorid

Kaliumklorid virker like godt, som anvendes i noen gjødsel, selv om det kan skade et fortau. Det kan bli funnet i Oppussing eller kjøpesentre, som Wal-Mart.

Vann

Varmt til varmt vann vil smelte isen direkte, selv om tilsetning av vann kan resultere i mer is senere, og kan forårsake skade på en innkjørsel hvis det re-fryser i sprekker.

betraktninger

I hovedsak vil de fleste væsker over frysepunktet arbeide på et eller annet nivå, ettersom de senker smeltepunktet for vann.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-stoffene-kan-brukes-til-a-smelte-isen/ "

相关文章!
 • Hva Solvent Kan brukes til å fjerne Caulk? Hva Solvent Kan brukes til å fjerne Caulk?
  - 阅 2

  Gammel caulk rundt badekar, vasker eller andre områder som får våte kan utvikle mugg over tid. Det kan være lurt å fjerne denne caulk og på nytt en nyere, mugg motstandsdyktig caulk å forbedre utseendet på området. Å vite hva løse kan brukes til å fj

 • Hva strategier kan brukes til å lære slutninger? Hva strategier kan brukes til å lære slutninger?
  - 阅 0

  Slutninger er en slags hverdagsdetektivarbeid som involverer bruk av bakgrunnskunnskap og litt logikk å tolke noe som betyr implisert av tips og ledetråder. For studenter som er vant til bokstavelig forståelse, vil gjøre slutninger engasjere deres si

 • Hva Blomster kan brukes til en italiensk-inspirerte midt? Hva Blomster kan brukes til en italiensk-inspirerte midt?
  - 阅 0

  Enten det er et middagsselskap, bryllup eller annen feiring som har en italiensk tema, bør blomstene du bruker for center reflektere regionen. De fleste italienske temaer er nærmere definert til et bestemt område, vanligvis Toscana eller Middelhavet.