Amopage

Hva som forårsaker store smerter i fotsålene?

- Views 0
Advertisement

Vi har en tendens til å ta våre føtter for gitt før de --- som resten av kroppen vår --- blir gamle og la oss få vite gjennom noen ganger excrutiating smerte at vi bør behandle dem mer velvillig både nå og i fremtiden. Og det er ikke bare alder, men også visse medisinske tilstander som revmatoid artritt og tarsal tunnel syndrom, som tar knekken på føttene. Nedenfor finner du noen tips om hvordan å avverge smerte.

Hva som forårsaker store smerter i fotsålene?

Leddgikt

Revmatoid artritt, en autoimmun inflammatorisk sykdom, kan føre til at fotsålene å være øm og smertefull, noe som gjør at du føler at du vandre på småstein. I tillegg kan denne leddgikt tilstanden føre til at du utvikler sår, hard hud eller liktorn under fotsålene. Revmatoid artritt kan påvirke hele kroppen og målrette alle ledd og muskler i føttene.

Hva som forårsaker store smerter i fotsålene?

diabetes

Diabetikere kan lide av nevropati, en forvrengning eller reduksjon av nervesignaler. Nevropati fører til dyp smerte i føttene, og andre steder, samt en brennende følelse, prikking, svakhet, nummenhet og en manglende evne til å skjelne varme fra kald. Perifer nevropati --- en av de to hovedtyper --- kan påvirke nervene i føttene, tær, hender, ben og armer. Når en person har nevropati i føttene og ben, kan dette resultere i sår, og i et worst-case scenario, krever amputasjon av den nødstilte kroppsdel.

Hva som forårsaker store smerter i fotsålene?

Tarsal Tunnel Syndrome

En tilstand som kalles tarsal tunnel syndrom --- lik sin bedre kjent fetter, carpal tunnel syndrom --- oppstår når tibial nerve er "fanget" av press fra omkringliggende leddbånd eller andre interne hindringer. Syndromet forårsaker smerte, nummenhet, prikking eller brennende langs bunnen av foten, og smerten oppstår oftest om natten. Spør din lege om orthotics å lindre symptomene. Hvis foten smerte er opprinnelses fra baksiden av foten din, kan det ha en effekt på hælen, så vel som den eneste, som kalles plantar, hele veien opp til ballen av foten. Massasje, hvile og heve foten kan også gi lindring.

Hva som forårsaker store smerter i fotsålene?

Sole Parathesia

Nummenhet og såle parathesia (brenning, prikking eller en "pins og nåler" følelse) kan indikere tilstedeværelse av en underliggende sykdom, i tillegg til de som allerede er nevnt, inkludert perifer karsykdom, perifer nerve komprimering eller traumer, isjias, Raynauds sykdom, og andre forstyrrelser. Se en podiatrist eller annen helsearbeider for veiledning.

Alderdom

Som vi alder, våre føtter flate og utvide, og vi mister noe av polstringen på sålen, som gjør buksen av våre føtter mer utsatt for skader og sårhet. Foot smerte er ofte den første indikasjonen på andre aldersrelaterte sykdommer, som for eksempel sirkulasjonssykdommer, diabetes eller leddgikt.

Hva som forårsaker store smerter i fotsålene?

En siste Nemesis

Mens det kan virke som sunn fornuft, kunne de Manolo Blahnik eller andre stilige sko være problemet. Hvis du er iført dårlig tilpasset sko, eller en spasertur rundt i høye hæler på fortau fortau hele dagen, vil bunnen av føttene sannsynlig bli sår. Grøft hæler, hvis mulig.

Hva som forårsaker store smerter i fotsålene?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-som-forarsaker-store-smerter-i-fotsalene/ "

相关文章!
 • Hva som forårsaker store renner? Hva som forårsaker store renner?
  - 阅 1

  Store renner skyldes en allergisk reaksjon på en intern kilde som mat eller noen ytre faktor, for eksempel et insektbitt. De vises som store røde kløende hud. Den naturlige reaksjon av kroppen til å takle allergi er frigjøringen av histamin, noe som

 • Hva som forårsaker store humper på hodebunnen? Hva som forårsaker store humper på hodebunnen?
  - 阅 1

  Introduksjon Hodebunnen, som resten av huden på kroppen din, har sitt eget sett med problemer. Fordi hodebunnen er dekket av hår, kan det være vanskeligere å fortelle at du har humper på hodebunnen din med mindre de er den typen som klør forårsaker d

 • Hva som forårsaker store porer i ansiktet? Hva som forårsaker store porer i ansiktet?
  - 阅 27

  Om Porer Porer, åpninger av svettekjertlene, er over hele kroppen. Olje utskiller gjennom porene til hydrat huden. Imidlertid porer har en tendens til å være fremtredende i oiliest områder, spesielt på ansikts T-sonen (sidene av nesen, pannen og hake