Amopage

Hva som forårsaker en Water Regulator å lekke?

- Views 0
Advertisement

Det er ganger i løpet av dagen når vanntrykket er høyere eller lavere samt ganger, for eksempel når linjene blir spylt eller annet vedlikehold blir gjort, når vanntrykket kan være høy nok til at det kan ha negativ innvirkning på den interne rørlegger slik som rør , kraner og varmtvannsberedere. En vanntrykk regulator holder trykket inne i rørene i huset på riktig nivå, men de kan mislykkes og lekke.

frysing

Dersom vannrør har frosset og trykkregulatoren har sprukket (det er vanligvis en metallstøpe og kan noen ganger sprekke fra ekspansjons) eller dersom pakningene i vannet trykkregulatoren har utvidet eller sprukket på grunn av frysetemperaturer eller tilstander, vann trykk~~POS=TRUNC regulatoren~~POS=HEADCOMP kan lekke fra hoveddelen av enheten eller fra området rundt tetningsringen etter at vannet er tint og styring gjenopprettes til trykkregulatoren. Dette krever vanligvis erstatning av regulatoren.

Aldring / overtrykk

Hvis pakningene som utgjør den vanntrykkregulatoren har sprukket eller slitt med alderen, kan vannet trykkregulatoren lekke ut fra hoveddelen av den regulator eller fra stammen, hvor trykkmodifikasjons justeringer foretas. I noen tilfeller, gjenoppbygge kits er tilgjengelig, men i andre tilfeller enheten må skiftes ut med en ny en, avhengig av skaden som ble gjort.

Cross trår eller slitte tråder

Regulatoren festes til rørleggernettet med tilslutninger, som er gjenget beslag som kan være loddet eller skrudd inn i eksisterende rør tilførsel. Hvis pakningene inne i disse forbundene slites ut, eller hvis regulatoren ble tverr gjenget eller loddeskjøter ble ikke ordentlig svettet, kan regulatoren lekke rundt i eller ut åpningen og forårsake problemer.

Utslitt Trykk Diagram

Membranen som opprettholder trykket inne i enheten kan lekke eller sprekk, forårsaker en konstant lekkasje som krever en gjenoppbygge eller erstatning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-som-forarsaker-en-water-regulator-a-lekke/ "

相关文章!
 • Hva som forårsaker en Vaskemaskin Drain å lekke vann? Hva som forårsaker en Vaskemaskin Drain å lekke vann?
  - 阅 0

  En vaskemaskin med en lekkasje kan være spesielt problematisk fordi apparatet ikke dumpe vann inn i sin avløp umiddelbart ved å bli slått på, noe som betyr, flere ganger enn ikke, at lekkasjen skjer ikke før etter at du har forlatt rommet. Fastslå op

 • Hva som forårsaker en Water Hammer? Hva som forårsaker en Water Hammer?
  - 阅 1

  Vann hammer er mer enn irriterende, det kan faktisk skade rørene. En og annen merkelig støy fra avløp er vanligvis ikke noe å bekymre seg for. Ofte er det så enkelt som luft i linjene. Men spore opp og slå en rangle, dunk eller bang som oppstår på en

 • Hva som forårsaker en Shower å lekke? Hva som forårsaker en Shower å lekke?
  - 阅 0

  En dusjhode, i likhet med andre komponenter i badet, ikke varer evig. Over tid, begynner hodet å lekke; noen ganger, lekker hodet umiddelbart etter installasjon. En lekker dusj ikke bare bortkastet vann, men fører vann til basseng i bunnen av dusj el