Amopage

Hva Smerter Kan angst Årsak?

- Views 2
Advertisement

Den angstlidelser Association of America (ADAA) sier at smerte kan ofte være en indikator på angst. Disse symptomene kan omfatte smerter som hodepine, ømhet og muskelspenninger.

Magesmerter

Et symptom ofte forbundet med angst er magesmerter. Det anbefales at hvis du opplever magesmerter, få en lege mening før avgjørelse det ut som angst-relatert.

Brystsmerter

Et annet vanlig symptom på angst er brystsmerter og ubehag. Ofte andre angstrelaterte problemer, for eksempel spenning eller tetthet, kan øke smertenivå.

Ryggsmerte

Angst kan føre til muskelspenninger, noe som er grunnen chonic nedre ryggsmerter oppstår når noen lider av angst eller stress.

Kroniske smertetilstander

De med angstlidelser ofte lider av kroniske smertetilstander i tillegg. De forstyrrelser assosiert med angst er: artritis, fibromyalgi, migrene og ryggsmerter.

livsstil

Den ADAA antyder at god ernæring, regelmessig mosjon og søvn ledelse kan bidra til symptomer som oppstår med angst og kroniske smertetilstander.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-smerter-kan-angst-arsak/ "

相关文章!
 • Kan Angst Årsak Nummenhet? Kan Angst Årsak Nummenhet?
  - 阅 1

  Angst kan være frustrerende og overveldende for en person å håndtere, og det kan føre til en rekke andre symptomer. Det kan til og med føre til depresjon. I noen situasjoner kan en person som arbeider med ubehandlet angst blir så frustrert med tilsta

 • Kan Angst Årsak ekstrem trøtthet?
  - 阅 0

  Angst kan være en ødeleggende tilstand. Ifølge National Institute of Mental Health, er 6,8 millioner voksne rammet av angst. Av dem som er rammet, dobbelt så mange kvinner. Personer med angst lider av panikk og bekymring ofte relatert til høy-stress

 • Hva skader kan bilbelte Årsak? Hva skader kan bilbelte Årsak?
  - 阅 2

  Ifølge www.car-accidents.com, unnlatelse av å bruke bilbelte bidrar til mer bilulykke relaterte dødsfall enn noen annen "single trafikksikkerhetsrelatert" oppførsel. Likevel, iført bilbelte ikke sikrer en driver overlevelse i tilfelle av en bilu