Amopage

Hva slags Wood Flooring Er mest holdbare?

- Views 0
Advertisement

Holdbarhet er ikke lett definert. Det kan bety motstand mot fuktighet, bulker eller riper eller det kan bety lang levetid. Tregulv holdbarhet avhenger av type, arter, finish og produksjonsprosess. Mest tregulv er holdbare og kan stå opp til kjæledyr, barn og en viss mengde overgrep, men avhengig av bruksområde, det er forskjeller mellom produktene.

Hva slags Wood Flooring Er mest holdbare?

Tradisjonelle Solid Wood

Den lite vedlikehold og lang levetid av heltre plassere den nær toppen av listen for holdbarhet. Hvert stykke av solid tregulv er et enkelt stykke av trevirke, typisk skåret med en not-og-fjær-profil. Den dyreste valg blant tre gulv alternativer, det gir også høyest annenhåndsverdi for et hjem. Med valg fra innenlandske eik, lønn, furu, sedertre og gran til eksotiske som teak og merbau, alternativene for mønster og farge overgå de fleste andre gulv alternativer. Heltre gulv kan slipes og repareres om igjen og om igjen, noe som gjør den til en av de mest holdbare gulv alternativer tilgjengelig. Det repareres kvalitet gjør heltre en av de beste valgene hvis du har dyr med klør eller barn med leker som kan skade gulv.

konstruert alternativer

Parkett er mer holdbart enn heltre når de vurderer fuktighet. Det motstår fuktighet på grunn av den måten den er laget, med to eller flere lag av tre som har korn mønstre drives i rett vinkel til hverandre, limt sammen under hydraulisk trykk og deretter toppet med finer. Også kjent som et slitesjikt, kan finer variere i tykkelse. Tynnere slitasje lag, ca 1/8 tommers, har begrenset holdbarhet, mens tykkere slitasje lag, 1/4 tomme eller mer, har bedre holdbarhet. Jo tykkere lag, jo flere ganger du kan sand og Refinish gulvet. Sjekk med produsenten for å bestemme tykkelsen av slitelag. Du kan installere konstruert tregulv under-klasse, for eksempel i en kjeller, hvor heltre er ikke et godt valg på grunn av fuktighet bekymringer.

Den Janka hardhet Scale

Den Janka hardhet skala rangerer tre for tetthet og er en pålitelig indikator på gulvet holdbarhet i forhold til hardhet og denting. Jo høyere rating, jo mer motstandsdyktig gulvet er å bulker, riper og slitasje. Rød eik, en av de vanligste parkett arter, rangerer 1290. Brasiliansk kirsebær, en mer eksotisk art, rangerer 2350. Svart valnøtt, en av de mykere treslag, rangerer 1010, mens Douglas gran er enda mykere på 660 på skalaen, og vil scuff eller bulk enklere enn en hard.

Laminatgulv

Laminert tre gulv er det billigste alternativet, og minst holdbare. Det gir noe nær parkettdekke utseende, men slitesjiktet er ofte et fotografisk bilde, og du kan ikke sand det. Laminatgulv er laget med en høy tetthet sponplater kjerne, noen ganger lagdelt, men det vil ikke stå opp for fuktighet som parkett eller beskytte mot bulker og riper som heltre. Det er lettere å rengjøre på grunn av sin uniform, flatt underlag og det er mer økonomisk, men det vil ikke gi deg videresalg verdien av fast eller parkett.

Finish Matters

Finishen kan gjøre hele forskjellen så langt som motstår riper og bulker og legge holdbarhet til noen parkettdekke. To typer kjennetegne hardwood gulvflater. Tradisjonell olje-baserte polyuretan er fleksibel, i stand til å motstå den normale bevegelse av tre, og det gir en varm glød til tregulv. Akryluretan, noen ganger referert til som vannbaserte overflate, er hardere og mindre fleksibel. Tilsetning av uretan gjør harpiksen vanskeligere og mer ripebestandig, men vannbasert uretan har ikke oppløsningsmiddelresistens og varmetoleranse av oljebaserte produkter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-wood-flooring-er-mest-holdbare/ "

相关文章!
 • Hva slags Wood gjør det best bordben? Hva slags Wood gjør det best bordben?
  - 阅 0

  ulike alternativer Mange ulike alternativer finnes når man skal avgjøre en skikkelig tre for bordben. "Long et fast innslag i den amerikanske møbler maker" er lønn, hickory og furu, ifølge Wood Guild. Bordben skåret ut av tre fra Pacific Northwe

 • Hva slags Wood bør du bruke til å bygge en dørkarm?
  - 阅 0

  Velge tre for å bruke for å bygge en dørkarm er en beslutning som vil ha varig effekt; mange rammer stå i flere tiår. Før du velger et treslag, bør du ta flere faktorer i betraktning, slik som ramme, strukturen type og kostnader. Basert på disse vurd

 • Hva slags Wood Må Kaniner liker å tygge?
  - 阅 0

  Kaniner elsker å tygge, som regel noe de kan få med sine skarpe tenner, inkludert sko, bøker, møbler og til og med teppe. Din kanin er ikke prøver å kjøre deg gal med sine tyggevaner. Tygging er et naturlig instinkt som bidrar til å hindre tennene fr