Amopage

Hva slags tre skal bruke i en Horse Barn?

- Views 0
Advertisement

Bygge en låve for hester kan legge til verdien av ditt land og bli et attraktivt tillegg til din bolig. Tar tid å bygge et av alle tre, eller med tre aksenter, kan være dyrt, men den generelle skjønnheten av strukturen er vanligvis forbedret ved hjelp av naturlig trelast. Å vite hva slags tre du bruker kan gjøre fjøset vare lenger og investeringen mer verdt.

Lumber Choices

Avhengig av design du velger for dine barn, kan du bruke nesten alle slags tre tilgjengelig for deg, fra kryssfiner til tre slats. Når det gjelder pole fjøs eller andre større prosjekter som krever mer tømmer, er det best å bruke trykkimpregnert furu eller Douglas gran, selv om nesten alle tre vil gjøre, fra eik til sypress.

Det viktigste er å få kvalitet trykkimpregnert trevirke som også er brannsikre. Hvis du kommer til å bruke pengene på tre for strukturen, kan du like godt gjøre investeringen din siste.

gjenvunnet Lumber

Utbyggere som prøver å bygge "grønn" kan velge gjenvunnet eller resirkulert trelast. Disse brikkene er hentet fra bygninger som har blitt revet ned og lyden tre gjenvunnet. Når du kjøper disse brikkene fra en leverandør, har arbeidet med trelast blitt gjort. Spiker og splinter er fjernet, råtten tre har blitt hentet, og hver brikke har blitt testet for forsvarlighet.

Hvis du rive ned bygningen selv for trelast, må du ta disse trinnene selv og også behandle trelast hvis det ikke har blitt kjemisk beskyttet.

Mest vanlig

Den vanligste typen av trelast som brukes i en hest låve er sørlig eller hvit furu. Dette er den mest økonomiske trelast og lettest å oppnå. Det er lett å jobbe med, i skjæring og søknad. De fleste bygningen forsyne butikkene bære hvit furu og kan levere den til byggeplassen.

Mens hvit furu er et utmerket valg hvis du er ute etter en rimelig trelast alternativ, husk at det er en "myk" tre, og hestene kan og vil tygge på den. Hvis du velger dette tømmer for ditt barn, må du ta skritt for å beskytte den, for eksempel dekke eksponerte kantene med netting.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-tre-skal-bruke-i-en-horse-barn/ "

相关文章!
 • Hva slags tre skal brukes til utvendig trinn?
  - 阅 0

  Det beste valget av tre for utvendig trinn avhenger av utformingen av trappen og deres omgivelser, miljø der de blir bygget og de estetiske preferanser hus. Dekk trapper kan være enkel og grov kutt, for eksempel, mens verandaen trinn kan trenge mer r

 • Hva slags tre skal brukes til å lage en Sauna? Hva slags tre skal brukes til å lage en Sauna?
  - 阅 0

  Badstuer kan være laget av en lang rekke forskjellige tresorter, og har ofte blitt laget av hva som var lettest tilgjengelig lokalt. Woods som renn splint eller absorberer fuktighet må byttes mye oftere, imidlertid, og kan gjøre for ubehagelig badstu

 • Hva slags tre skal brukes i en trailer? Hva slags tre skal brukes i en trailer?
  - 阅 0

  En trailer legger en uendelig mengde allsidighet til ditt kjøretøy. De spenner fra verktøyet, båt, camping, lukkede og snøscooter tilhengere. De fleste av disse vognene bruke en type tre for gulvflaten fordi det er lett, sterk og holdbar mot vær og v