Amopage

Hva slags Roots har Søte Peas?

- Views 0
Advertisement

Hva slags Roots har Søte Peas?


I høye Vining varianter og kompakt busk sortar, Sweet Pea (Lathryus odoratus) planter har blomster perfekt for skjæring og visning. Disse ettårige typisk blomst i slutten av våren, mens temperaturen er fortsatt mildt - sommervarmen krefter sukkerert å stoppe blomstrende grunn av ekstra stress til anlegget. Selv om flere Vining varianter strekke seg så høyt som 9 fot, sukkererter har fine rotsystemer som er typiske for en årlig plante.

root System

Fordi søte erter må vokse, blomst og sette frø i en vekstsesong, deres rotsystemer er ikke utviklet seg til store taproots - både vintre og bush varianter har fibrøse røtter som strekker seg dypt ned i jorda. Uten en stor forankring rot, kan du plante søte erter i en rekke steder. Bortsett fra hager og grenser, vokse søte erter i planters eller blomsterkasser. Selv tynn, røttene spre prolifically jordiske å finne rikelig fuktighet, næring og luftlommer for sunn vekst.

Soil Texture

Enten du vokser sukkererter fra frø eller transplantere dem inn i hagen din som frøplanter, de fibrøse røtter er ekstremt følsomme - unngå å skade dem som du fjerner dem fra potter og plante dem. Å fremme root spredning etter planting, må jord tekstur være løs og smuldrete, i tillegg til å holde god fuktighet og organisk materiale. Dine søte erter trenger alle næringsstoffer og vann tilgjengelig for maksimal rotopptak i en vekstsesong. Søte erter kan ikke blomstre uten jord, kombinert med en solrik beliggenhet. Tilsett 2 inches av kompost til toppen 6 inches av hagen din for beste vannretensjon og næringstilgang. Roots bruker vann til å drive næring til stammen og løvverk ovenfor.

Cool Jord

Hvis du har en spesielt varm vår, må du beskytte dine søte ert røtter fra tørkestress - de dør tilbake hvis røtter ikke holdes kjølig og fuktig. Selv søte ert blader foretrekker fullt sollys, dekke jord under med mulch eller strategisk bunndekkende å regulere jordtemperatur. Som sollys treffer bakken cover, fuktighet og temperaturer på jorda nivå fortsatt mildt. Som et resultat av de søte ert røtter fortsette å vokse dypt. Hvis du bruker mulch, velg en organisk type som brytes ned i jorda. Ekstra næringsstoffer fra råtnende mulch også forbedre Sweet Pea miljø for blomstrende blomster.

Tidlig rotvekst

Hvis du ønsker å begynne å vokse søt ert frø tidlig, kan du lett sår dem utenfor i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 8 til 10 i løpet av sensommeren eller tidlig høst. Fordi Sweet Pea spiring og rotvekst foretrekker jord temperaturer mellom 55 og 65 grader Fahrenheit, disse varme USDA sone tillate vinteren blomstrer. Som du plante frøene, gi minst 6 inches plass mellom dem for god rot spredning. Tett søt ert beplantning ofte skape konkurransedyktige miljøer der noen frøplanter dør tilbake fra mangel på rot næringsstoffer og fuktighet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-roots-har-sote-peas/ "

相关文章!
 • Hva slags Roots Har Do Roses? Hva slags Roots Har Do Roses?
  - 阅 0

  Roses vokse på fiber rotsystemer som andre medlemmer av Rosaceae familien, inkludert jordbær og bjørnebær, samt eple, mandel og fersken trær. Fibrøse røtter består av en topp knute eller krone som går ned som en eller flere tykke røtter som sprer min

 • Hva slags kunst har blitt opprettet i det 21. århundre? Hva slags kunst har blitt opprettet i det 21. århundre?
  - 阅 0

  Kunst er alltid i utvikling, og varierer avhengig av beliggenhet og æra. Art av det 21. århundre er like varierte som de mange kunstnere som lever på jorda nå, men ved å fokusere på noen av de store museer, kunstmesser og galleri utstillinger av den

 • Hva slags ansikt har du å ha på seg håret Parted på midten? Hva slags ansikt har du å ha på seg håret Parted på midten?
  - 阅 0

  Iført håret skiltes i midten kan være litt farlig hvis du ikke har ansiktsform for å støtte et slikt utseende. Finn ut hva slags ansikt du må ha for å ha håret skiltes på midten med hjelp fra en erfaren frisør i denne gratis videoklipp.