Amopage

Hva slags materiale brukes til Sand Blast glassfiber?

- Views 8
Advertisement

Hva slags materiale brukes til Sand Blast glassfiber?


Various finmalt, er slipende materialer som brukes til å sandblåse maling, skitt, mugg og andre elementer fra overflater samt å slipes overflater mildt til å forbedre deres adhesjon med et produkt. Avhengig av sandblåsing materiale og sandblåseutstyr press innstilling og nærhet til overflaten, kan skade substratet resultat. Det gjelder spesielt i glassfiber, som er mykere enn stål. Dype riper og til og med hull kan oppstå i glassfiber hvis omsorg ikke er tatt under sandblåsing.

glassfiber

Også kjent som fiberglass og glassull, fiberglass består av vevede glassfibre. Per definisjon er et fiber en partikkel som er minst tre ganger lengre enn den er bred. Glassfiber har en rekke bruksområder, fra fôr pre-1930 duct arbeid i hjemmene til båt og bil materiale og omtrent alt mellom. Den danner små topper og daler. Når slipt for hånd, kan det ha en ujevn utseende. Sandblåsing jevner ut ujevnheter og, når det gjøres riktig, resulterer i en ren, feilfri finish.

Sandblast

Sandblåse kan være en rekke mineraler, sand eller metallpartikler. Sand ofte blir brukt fordi det er rimeligere enn andre mindre slipeblåse media og fungerer godt på mange materialer. Hardheten og skarpe kanter på sandkornene, men kan skade glassfiber. Blant annet sprengnings media brukes er staurlite, granat, aluminiumoksid og natrium bikarbonat.

Soda Blasting

Bruken av natrium bikarbonat, eller natron, for å sandblåse glassfiber er raskt blitt normen. Soda sprengnings fjerner maling og gel strøk, skitt, rusk, mugg og andre saken uten å skrape eller marring glassfiber underlaget. Natriumbikarbonat er klassifisert som et mildt slipemiddel. Det er trygt for bruk i kjøkken og mat håndtering og lagringsområder. Soda sprengnings fjerner auto maling fra en hel bil på bare noen få timer med ingen skade på underlaget.

Helse Bekymringer

Uavhengig av sprengnings media brukes, glassfiber underlag utgjøre farer. Den lille glassfibrene er lett inhalert, og jo mindre partiklene er, jo mer dypt de kan reise inn i lungene. Selv om ingen solid vitenskapelig bevis eksisterer som glassfiber forårsaker kreft, er det allment antatt at inhalering av den, og slik at det å ta kontakt med hud bør unngås. Bruk en god kvalitet respirator, og holde eksponert hud dekket når du arbeider med glassfiber. Vask glassfiber-eksponerte klær for seg med såpe og varmt vann.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-materiale-brukes-til-sand-blast-glassfiber/ "

相关文章!
 • Hva slags materiale brukes til å lage en minnebrikke? Hva slags materiale brukes til å lage en minnebrikke?
  - 阅 6

  Minnebrikker brukes til å lage minnemoduler, grafikkort og andre datakomponenter. Få produsenter produsere selve minnebrikker. De fleste RAM modul produsenter kjøpe chips fra chip beslutningstakere, montere komponenter med chips, og selge dem med sin

 • Hva slags brød brukes til å lage et brød bolle? Hva slags brød brukes til å lage et brød bolle?
  - 阅 4

  Brød er en integrert del av ethvert måltid, fra ristet brød til frokost til smørbrød til lunsj og rundstykker til middag. En mer uvanlig måte å bruke brød er som en spiselig bolle. En runde, uthult brød holder tykke kremet supper, krydret chili eller

 • Hva slags Rocks brukes til å lage statuer? Hva slags Rocks brukes til å lage statuer?
  - 阅 7

  Moderne skulptører har tilgang til nye materialer som plast og kunstig stein, men gamle håndverkere jobbet i naturlig stein for å skape varige kunstverk. Holdbare steinutskjæringer ofte lenger enn de kulturene som skapte dem. Enten gamle eller modern