Amopage

Hva slags materiale brukes til å lage en minnebrikke?

- Views 6
Advertisement

Hva slags materiale brukes til å lage en minnebrikke?


Minnebrikker brukes til å lage minnemoduler, grafikkort og andre datakomponenter. Få produsenter produsere selve minnebrikker. De fleste RAM modul produsenter kjøpe chips fra chip beslutningstakere, montere komponenter med chips, og selge dem med sin egen merkevare merking.

minne~~POS=TRUNC Chips

Minnebrikker består hovedsakelig av silisium, som blir oppnådd fra sand. Prosessen med å lage sand i silisium innebærer smelting, kapping, pussing og sliping. Silisium er trykket og skåret i integrerte kretser.

Integrerte kretser

Silisium er gjort til en blokk, eller enkelt-krystaller sylinder seks til åtte inches bred. Sylinderen er skåret i skiver som måler mindre enn en-40 av en tomme tykk. Disse skiver er presset inn i forskjellige integrerte kretsdeler ved hjelp av datamaskiner.

kjemisk Lagdeling

Kretsen er belagt med et lag av glass ved å utsette den for silisium til temperaturer på 900 ° C i en time eller lengre. Etterpå er enheten belagt i en nitridlaget. Et antall forskjellige strukturer er skapt i kretsene i løpet av denne prosessen.

leads

Tilkoblings pinner eller fører er lagt under en prosess som kalles bonding. Pinnene er laget av enten gull eller tinn. Disse pinnene brukes til elektrisk koble chips til komponentene de skal omfatte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-materiale-brukes-til-a-lage-en-minnebrikke/ "

相关文章!
 • Hva slags Skjuler brukes til å lage Leather Hva slags Skjuler brukes til å lage Leather
  - 阅 6

  Skinn er laget av kjemisk behandling av dyreskinn, eller skjuler, i en prosess som kalles soling. Denne fremgangsmåten bevarer de huder, som deretter kan brukes til en rekke fremstillingsformål, inkludert fremstilling av fottøy, klær og stoppede møbl

 • Hva slags brød brukes til å lage et brød bolle? Hva slags brød brukes til å lage et brød bolle?
  - 阅 4

  Brød er en integrert del av ethvert måltid, fra ristet brød til frokost til smørbrød til lunsj og rundstykker til middag. En mer uvanlig måte å bruke brød er som en spiselig bolle. En runde, uthult brød holder tykke kremet supper, krydret chili eller

 • Hva slags Rocks brukes til å lage statuer? Hva slags Rocks brukes til å lage statuer?
  - 阅 7

  Moderne skulptører har tilgang til nye materialer som plast og kunstig stein, men gamle håndverkere jobbet i naturlig stein for å skape varige kunstverk. Holdbare steinutskjæringer ofte lenger enn de kulturene som skapte dem. Enten gamle eller modern