Amopage

Hva slags maling bruker jeg for en pistol?

- Views 5
Advertisement

Hva slags maling bruker jeg for en pistol?


Å vite hvilke typer maling for å søke gjennom en automotive sprøytepistol kan gjøre forskjellen i å produsere en perfekt ferdig topcoat eller å måtte male. Det finnes flere forskjellige pistolene som brukes i billakkering bransjen, og deres design vanligvis gjør dem ideelle for en bestemt type påføring av maling. Ved å forstå de ulike malingstyper brukes på forskjellige typer biler, vil hjemmet auto-entusiast kunne produsere arbeid som selv de profesjonelle ville være stolt av.

cellulose Paint

Cellulose maling er sjelden brukes på moderne biler, men leverandører fortsatt bære lager for restaureringsprosjekter og reparasjoner på eldre modeller. Cellulose maling er løsningsmiddelbasert og kan brukes ved hjelp av tradisjonelle tyngdekraft eller sugematet sprøytepistoler. Når anvendt, løsemidlene i malingen fordamper for å etterlate en varig glans overflate. Farger kan falme over tid på grunn av vær eksponering, og glans nivåer er dårlig. Imidlertid kan de fleste celluloseprodukter lett bli gjenopprettet med en slipende skjæreforbindelse.

To-Pack Paint

To-pakke malingstyper er fortsatt i bruk i fabrikkproduserte modeller, men har en tendens til å bli brukt til små kommersielle kjøretøyer, slik som varebiler, når de anvendes i fast farge form. To-pack farger er vanligvis akrylbasert, selv om noen produsenter fortsetter å bruke en eldre uretan alternativ. Materialet kan sprøytes gjennom sugematet sprøytepistoler, og en utmerket finish kan oppnås med en DeVilbiss JGA modell. Toppstrøk er hard, høy i glans og meget motstandsdyktig mot steinsprut. De fleste farger er i stand til å tåle varme og fuktige værforhold uten å falme, men pigmentering problemer i røde nyanser kan noen ganger føre til bleking eller oksidering.

syntetisk Paint

Syntetiske malinger er mye brukt på store kommersielle enheter, som for eksempel lastebiler og lastebiler. Store biler er ofte vanskelig å parkere i sprøytebokser, slik at syntetiske materialer er brukt på grunn av sin evne til å lufttørke. Selv om søknaden kan fremstilles med en kost eller rulle, kan de beste utførelser oppnås når materialet blir sprøytet gjennom en sprøytepistol med en stor dyse oppsett er festet til en trykkbeholder. Syntetisk maling kan ta flere uker å kurere helt og utbedringsarbeider på kviser er ikke tilrådelig i denne perioden ,.

Vannbasert maling

Vannbaserte farger er brukt på nye biler for å gi farge, men de tilbyr svært lite beskyttelse til overflaten av panelet. Vann-baserte materialer i utstrakt bruk i verksteder på grunn av de lave nivåer av flyktige organiske forbindelser som de produserer. De bør påføres med et høyt volum, lavt trykk spraypistol med en 1,2 mm dyse oppsett og aktivert med en kompatibel middel før bruk.

klare Coats

Moderne klare strøk påføres over vannbaserte farger for å gi glans og beskyttelse. Disse produktene er faktisk to-komponent materialer også, men er sprayet annerledes på grunn av sin høye tørrstoffinnhold. Applikasjonen krever en HVLP-sprøytepistol med en 1,4 mm dyse konfigurasjonen, slik at en større vifte kan oppnås. Dette fremmer fullt panel dekning og enda produkt distribusjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-maling-bruker-jeg-for-en-pistol/ "

相关文章!
 • Hva slags maling bruker jeg på Wood Møbler? Hva slags maling bruker jeg på Wood Møbler?
  - 阅 6

  Den beste malingen for tremøbler avhenger av hvordan møblene er brukt og type finish eller stil du ønsker å oppnå. Riktig forberedelse før maling er avgjørende for å tilby de mest attraktive og slitesterk overflate. Når du vet det utseendet du ønsker

 • Hva slags maling bruker jeg på utendørs betonggulv? Hva slags maling bruker jeg på utendørs betonggulv?
  - 阅 13

  Betong er en økonomisk og holdbar gulvbelegg brukes på frilufts verandaer, terrasser, gangveier, i bakken bassenger, gårdsplasser og innkjørsler. Betong er vanligvis blandes og helles, noe som resulterer i grå eller brune fargetoner. Maleri utvendige

 • Hva slags maling bruker jeg til Paint paneling? Hva slags maling bruker jeg til Paint paneling?
  - 阅 4

  Er det klebrig, utdatert falske-trepanel gjør du røre-gal? Slappe av. Du kan gjøre det panelte rommet ser mindre ut som en boks og mer som en levende plass med et enkelt lag med maling. Før du starter, er det ting du trenger å vite. Dette faktaarket