Amopage

Hva slags krydder Vil du legger på hjemmelaget Hjort Burgers?

- Views 0
Advertisement

Hva slags krydder Vil du legger på hjemmelaget Hjort Burgers?


Også kjent som hjort, hjortekjøtt er mager og rik på smak. Som det er lite fett, må du legge til svinekjøtt eller biff fett i blandingen før sliping og matlaging, ellers blir det tørt og uappetittlig. Ved å lage din egen blanding av krydder, kan du være eksperimentell med burgere; så vel som serverer dem på egenhånd med en siderett, kan du sette dem i boller og lage mini-hamburgere som kanapeer å imponere partiet gjester.

mildt Spicy

For bare et snev av krydder uten overveldende kjøttet, tilsett pepper blandet med urter som salvie og laurbærblad. Hjort er sterkere smaker enn annet kjøtt, så du må legge til mer pepper enn du ville gjort for andre burgere, som biff burgere. Du kan også kjøpe et ferdig gni for kjøtt som kan inneholde salvie, basilikum, pulverisert selleri og pepper.

Krydret

Hvis du liker varm mat, tilsett varm paprika, chilipulver, spisskummen, hvitløk pulver eller knust hvitløk, pepper og fennikel frø. Andre egnede krydder er cayenne pepper, sennepsfrø og gurkemeie. Et par spiseskjeer av rødvin passer disse krydder og bidra til å gjøre kjøttet mykere og klar for jeksel.

Smoky

Du kan kombinere noen av krydder som er nevnt ovenfor med røkt paprika. Legge smoky bacon i stedet for svinekjøtt fett er også en god idé. Sage, timian og fennikel frø kombinere godt med disse røykfylt smaker.

Italian Style

Italiensk kjøtt kan ofte være krydret som pepperoni, eller inneholder en sunn mengde oregano. For å gjøre italiensk stil burgere, bland oregano med basilikum, hot paprika, røkt paprika, fennikel frø, knust hvitløk, løk og sort pepper. Serveres med pesto.

Southern Style

For en Sør-stil vri, kan du enten kjøpe en ferdig krydderblanding (for eksempel Cajun varianter) eller lage din egen ved hjelp av en kombinasjon av muskat, allehånde, salvie, rosmarin, ingefær, timian og sort pepper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-krydder-vil-du-legger-pa-hjemmelaget-hjort-burgers/ "

相关文章!
 • Hva slags gulv Vil du legger på utenfor balkonger? Hva slags gulv Vil du legger på utenfor balkonger?
  - 阅 1

  Hvis ditt hjem, leilighet eller leilighet har en utvendig balkong som trenger nye gulv, lurer du kanskje på hva slags materiale er egnet for denne type underlag. Du har faktisk flere alternativer. Du kan gå med nesten alle slags gulv på en utenfor ba

 • Hva slags olje Vil du legger på en Wooden Breadboard? Hva slags olje Vil du legger på en Wooden Breadboard?
  - 阅 0

  Koblingsbrett laget av tre gi kjøkkenet en varm, hjemmekoselig følelse, samt gi en kniv vennlige overflaten for å ha klippet hjemmelaget brød. I tillegg har forskere ved University of Wisconsin vist at tre skjærebrett er ugjestmilde til bakterier og

 • Hva slags planter Vil du legger i en Betta Fish Bowl? Hva slags planter Vil du legger i en Betta Fish Bowl?
  - 阅 0

  Vanligvis er ferskvannsfisk ikke kjent for å være svært fargerike. En type av ferskvannsfisk, kamp fisk, men er vanligvis fargerikt og, følgelig, er regelmessig holdes som en akvariefisk. Betta fisk skal leve av seg selv. Hvis andre fisk er innført,