Amopage

Hva slags fisk skal leve med en humle Catfish?

- Views 0
Advertisement

Hva slags fisk skal leve med en humle Catfish?


En gruppe av steinbit fra Asia, Afrika og Sør-Amerika alle gå under navnet humle steinbit. Men til tross for sin enorme distribusjon, de fleste krever veldig lik omsorg og har lignende krav til tank kameratene. Mange fisk kan dele en tank med disse steinbit, men det er flere begrensninger.

flyte Fish

Hva slags fisk skal leve med en humle Catfish?


En humle steinbit kan enkelt dele et akvarium med stimfisk som har en tendens til å svømme i de midtre brettene i akvariet. Dette inkluderer et bredt utvalg av middels til store tetra, Rasboras og danios. Disse fiskene typisk skole i naturen for beskyttelse, så hold dem i grupper på minst seks. Ellers er de fleste stimfisk blir stresset og mer utsatt for sykdom. Pass på at du velger arter minst 2,5 til 3 inches lang.

ciklider

Humlen steinbit vil også komme godt med middels til store ciklider. Husk at mange ciklider har svært aggressive, territorielle temperament. Men noen - som ferskvann Angelfish - bryte denne generalisering. Pass på å unngå aggressive ciklider, som de fleste afrikanske ciklider eller mindre ciklider som værer. Også unngå cichlids som har en tendens til å stake ut områder på bunnen av tanken.

conspecifics

Ofte vil en humle steinbit ikke kommer godt overens med andre humle steinbit. Dette steinbit pleier å bli territoriale med medlemmer av sin art, uavhengig av kjønn. I svært store tanker, større enn 30 liter, kan du være i stand til å holde mer enn en humle steinbit. Det beste alternativet er å bruke massevis av dekorasjoner som rock arbeid og drivved å gi skjulesteder og bryte opp sine linjer av syne. Vanligvis, hvis en humle steinbit kan skjule fra andre i en stor tank, steinbit vil ikke gå ut av sin vei for å finne problemer. Imidlertid kan noen individer være mer aggressive enn andre, og kan jakte ned andre humler tross forholdsregler.

Hva skal unngås

Den største bekymringen med en humle steinbit er dens størrelse. Selv om ikke spesielt aggressiv med andre arter, kan dette steinbit handle rov mot mindre fisk. Vanligvis vil du unngå fisk som kan passe inn i munnen din humle steinbit, typisk fiske mindre enn 2,5 til 3 inches avhengig av den eksakte arter av din humle steinbit. I tillegg fisk som har en tendens til å henge ut nær bunnen av tanken, som plecoer, kan finne seg et mål av humle steinbit aggresjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-fisk-skal-leve-med-en-humle-catfish/ "

相关文章!
 • Hva slags fisk kan leve med Red swordtail Fish? Hva slags fisk kan leve med Red swordtail Fish?
  - 阅 0

  Røde sverddragere er en farge variant av den felles swordtail, xiphophorus hellerii. Merkelig, den andre vanlige navnet på denne arten er den sverddrager, ettersom villtype har en grønnaktig farge. Selektiv avl produsert de røde sverddragere. Røde sv

 • Hva slags fisk kan leve med en mannlig Betta Fish? Hva slags fisk kan leve med en mannlig Betta Fish?
  - 阅 1

  Mann Betta splendons, også kalt siamesiske kampfisken, viciously angripe andre mannlige kampfisk eller noen fisk som ligner en annen hann kampfisk. Under visse forhold kan din mannlige kampfisk leve med andre fiskearter. En 10- eller 20-liters tank s

 • Hva slags fisk kan leve med malte Turtles? Hva slags fisk kan leve med malte Turtles?
  - 阅 0

  Turtles er populære kjæledyr, og kan finnes i akvarier over, men de kan presentere sine egne unike utfordringer også. Ulike typer har ulike behov, og holde enda to skilpadder i samme akvarium kan være utfordrende hvis deres behov er svært sprikende.