Amopage

Hva slags antrekk du kan bære med en Masquerade Mask?

- Views 0
Advertisement

Deltakere kan velge å være inkognito eller kle flust som belle av ballen for en masquerade party. Hvis du planlegger å bruke en masquerade maske til ballen, velg en som gjenspeiler stemningen i antrekket ditt.

Hva slags antrekk du kan bære med en Masquerade Mask?

themed Costume

Velg et tema for en drakt som fungerer godt med en masquerade maske. Plukk en kjent karakter, noen som er elsket eller foraktet. En tegnstil drakt vil gjøre det lettere å gå inkognito til maskeradeball. For eksempel, kle seg ut som en fransk aristokrat i den tiden av den franske revolusjon, eller gå som en moderne helt.

Hva slags antrekk du kan bære med en Masquerade Mask?

mystisk Svart

Tone ned et antrekk å blande inn i folkemassen og å spille rollen som den mørke mystisk fremmed ved å vises i en helt sort antrekk. Bruk en svart dress, svart slacks og en svart pologenser eller en lang svart kjole. En annen idé er å gå i tettsittende svarte klær som en katt dress. Sorte kapper også bidra til å skjule kroppen form av en person som hjelpemidler masquerade. Lag antrekket med en drakt lue og en vanlig svart masquerade maske.

Hva slags antrekk du kan bære med en Masquerade Mask?

sexy Dress

Bruk en overdådig, sexy kjole - lang eller kort. En paljett rød eller svart kjole slitt med en fargerik maske med glitter og fjær gjør en blendende og fengslende kostyme. Kast en fjær skjerf rundt skuldrene for å se ut som en foxy 1940 Hollywood-stjerne.

Hva slags antrekk du kan bære med en Masquerade Mask?

Bunny Suit

Partiet gjenger kan ønske å gå til ball i et dristig antrekk. Hvis du tør, slitasje rosa hotpants med en kanin hale, hvit fishnet strømpebukse og en rosa bikini toppen. Forbedre drakt med hvite bunny ører og en rosa og sølv masquerade maske. Don en kort skulder cape å legge beskjedenhet til antrekket, hvis ønskelig.

Hva slags antrekk du kan bære med en Masquerade Mask?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-antrekk-du-kan-baere-med-en-masquerade-mask/ "

相关文章!
 • Hva slags jule Punch kan jeg gjøre med Cranberry Juice? Hva slags jule Punch kan jeg gjøre med Cranberry Juice?
  - 阅 0

  Tranebærjuice gir jule sparke en forfriskende, frisk vri. Saften røde fargetone og tranebær smak betyr at det er sesongmessig hensiktsmessig i farge og smak. Cranberry har en allsidig smak som parene godt med andre frukter. Det blander også godt med

 • Hva slags Mixed Drinks kan jeg gjøre med vodka? Hva slags Mixed Drinks kan jeg gjøre med vodka?
  - 阅 0

  Vodka, som betyr "vann" i slaviske språk, er en type ånd opprinnelig destillert fra fermented hvete mash; imidlertid rug, poteter og mais mos er også brukt. Selv om det kom ut av østeuropeiske land, er det den mest populære brennevin i USA, iføl

 • Hva slags mat jeg kan lage mat med kylling, gulrøtter og poteter? Hva slags mat jeg kan lage mat med kylling, gulrøtter og poteter?
  - 阅 1

  Kylling, gulrøtter og poteter skape basis av mange klassiske trøstemat. Poteter og gulrøtter absorbere smaker som de koker, og kylling gir rikelig med smak å absorbere. Sesong kylling, gulrot og potet retter enkelt, ved hjelp av salte vinter urter so