Amopage

Hva slags Acid brukes til å rengjøre & Brighten Aluminum?

- Views 5
Advertisement

Hva slags Acid brukes til å rengjøre & Brighten Aluminum?


Aluminium er et naturlig mykt metall først brukt kommersielt for fremstilling av kokekar. Det er et ideelt metall for gryter og panner fordi den varmer raskt og jevnt, og er lett. Aluminium er lett å rengjøre og lyse med milde syrer ofte finnes i spiskammers eller kjøkkenskap. Andre sure vandige vaskeoppløsninger er også effektive, men de er mye hardere og ikke som sikre.

Bruker for aluminium

I tillegg til sin bruk i kokekar, blir aluminium også brukes til mat prosessering og lagring, fordi den er lett rengjøres med damp, er motstandsdyktig mot fettsyrer og er splintsikkert. Næringsmiddelindustrien bruker matvareindustrien utstyr som kar og rør som er laget av aluminium. Aluminiumsfolie brukes til å forhindre delvis tilberedte eller frosne matvarer fra å gå harsk eller ødelegge. Aluminium er mye brukt i medisin som antacider og andre steder i den farmasøytiske industri. Andre steder i matvareindustrien, er aluminium som brukes i alt fra sukker, øl, mel, gelatin, kjøtt, frossen mat og meieriprodukter, til å være en agent i bakepulver. Alum bidrar til å bevare fargen og fasthet av frukt.

Hva slags Acid brukes til å rengjøre & Brighten Aluminum?


Mild husholdning Syrer

Mørke flekker som danner på aluminium er veldig lett å fjerne fra kokekar ved å legge til 1 ss. eddik til 1 qt. vann og tilsette væsken til misfarget aluminium pan og koke til kjelen er ren. For å fjerne kalk med eddik, tilsett like deler av eddik og vann i pannen og ta den med til en byll. Sitronsaft renser også misfarging av aluminium. Cream of tartar eller kalium-hydrogentartrat er nyttig for lysgjøring av aluminium. Bløtlegg aluminium gryte, panne eller redskap i en liter varmt vann blandet med 2 ss. kremen av tartar.

Hva slags Acid brukes til å rengjøre & Brighten Aluminum?


Sur vandig Cleaners

Sure vandige vaskeoppløsninger kan inneholde mineralsyrer så som salpetersyre, svovelsyre, fosforsyre og flussyre. Krom eller organiske syrer kan innbefatte eddiksyre og oksalsyre. Disse produkter kan også inneholde chelaterende midler, rensemidler og små mengder av vannblandbare løsningsmidler. Sure vandige løsninger blir noen ganger brukt til å rense eller fjerne oksid, rust eller skala fra aluminium.

Sikkerhetstiltak

Meget sterke syrer er ekstremt farlig. Bruk alltid vernebriller og hansker ved bruk av sterke syrer. Noen syrer så som svovelsyre produsere gass når det oppvarmes og røyk fra gasser kan være skadelig. Svovelsyre og flussyre syrer brukes i toalettskålen rengjøringsmidler. Oksalsyre er en effektiv rustfjerner. Flussyre er fargeløs, men pungently luktende og må brukes i godt ventilerte områder. Ha alltid natron på hånden når du bruker flussyre fordi det nøytraliserer søl. Vær spesielt forsiktig når du legger syre til vann. Enda viktigere er det ikke legges i vann til en sterk syreløsning.

Hva slags Acid brukes til å rengjøre & Brighten Aluminum?


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-slags-acid-brukes-til-a-rengjore-brighten-aluminum/ "

相关文章!
 • Hva slags brød brukes til å lage et brød bolle? Hva slags brød brukes til å lage et brød bolle?
  - 阅 4

  Brød er en integrert del av ethvert måltid, fra ristet brød til frokost til smørbrød til lunsj og rundstykker til middag. En mer uvanlig måte å bruke brød er som en spiselig bolle. En runde, uthult brød holder tykke kremet supper, krydret chili eller

 • Hva slags Rocks brukes til å lage statuer? Hva slags Rocks brukes til å lage statuer?
  - 阅 7

  Moderne skulptører har tilgang til nye materialer som plast og kunstig stein, men gamle håndverkere jobbet i naturlig stein for å skape varige kunstverk. Holdbare steinutskjæringer ofte lenger enn de kulturene som skapte dem. Enten gamle eller modern

 • Hva slags Sander brukes til Sand tregulv? Hva slags Sander brukes til Sand tregulv?
  - 阅 6

  Det finnes mange typer slipemaskiner som brukes til å sand tregulv, inkludert trommel Sanders, hånd Sanders, kant Sanders, baneslipere og båndsliper. Men den avgjørende forskjell mellom dem, med hensyn til denne potensielt arbeidskrevende jobb, er br