Amopage

Hva skjer når en vurdering er mindre enn prisen?

- Views 0
Advertisement

Hva skjer når en vurdering er mindre enn prisen?


Ved å sette huset ditt på markedet og lister den opp gjennom en lisensiert eiendomsmegler, vil agenten normalt utarbeide en komparativ markedsanalyser på huset for å hjelpe deg å sette prisforlangende. Dette innebærer å analysere siste salgspriser på sammenlignbare boliger i ditt område. Hvis du fører opp huset ditt høyere enn sammenlignbare, kan huset ditt har et problem vurderende. Hvis dette skjer, når du har en full pristilbud, kjøperen normalt kan gå bort, og du vil miste salget.

Kjøpere og långivere

En kjøper kan være villig til å betale en høy pris for din eiendom, men hans utlåner vanligvis ikke vil. En typisk betingelse for lån godkjenning er at eiendommen er verdt prisforlangende. De fleste långivere krever en vurdering av eiendommen før de gir endelig lån godkjenning. Kontanter kjøpere kan også være villige til å betale mer for eiendommen enn hva det er verdt i dagens marked, selv om de gjorde en innledende høy tilbudet.

Appraisal Beredskaps

De fleste kjøp tilbud inneholde en vurdering beredskap. Dette betyr at tilbudet er ikke bindende for kjøper før eiendommen appraises for et bestemt beløp, typisk salgsprisen. Dersom eiendommen ikke taksere, har kjøperen muligheten til å avbryte tilbudet. Kjøperen kan ikke ønsker å avbryte tilbudet, men de fleste kjøperne trenger penger fra en utlåner, og med en lav vurdering, er dette vanligvis umulig.

Eiendomsverdien

Kjøperen normalt ansetter en lisensiert eller sertifisert takstmann for å forberede et estimat av boligens verdi. Dagens markedsverdi av din bolig er ikke hva du har betalt, eller hva du har investert; det er hva en klar, villig og i stand kjøperen kan betale i dagens marked. For bolighus, takstmenn vanligvis kommer på en beregning av verdien etter gjennomgang endelige salg prisene på sammenlignbare eiendommer i området. Med uvanlige egenskaper eller næringseiendommer, andre avgrensnings metoder som også spiller inn, som for eksempel inntekt potensielle eller utskiftingskostnader.

alternativer

Når en eiendom underappraises, og kjøpekontrakten inneholder en avgrensnings beredskap, er det fire alternativer: kjøperen kan kansellere tilbudet, selgeren kan senke prisen for å matche den oppfatningen, kan kjøperen gi en større ned betaling, krever mindre midler fra utlåner, eller kjøper og selger kan kompromiss, med kjøperen gir en større forskuddsbetaling og en selger kommer ned i pris, men ikke hele veien til den oppfatningen pris.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-skjer-nar-en-vurdering-er-mindre-enn-prisen/ "

相关文章!
 • Hva skjer når du forbrenner mer kalorier enn du spiser? Hva skjer når du forbrenner mer kalorier enn du spiser?
  - 阅 0

  Brenner mer kalorier enn du spiser er målet for nesten hver diett og vekttap plan. Kalorier er kroppens energikilde, og hvis du ikke spiser nok kalorier for å opprettholde kroppen, vil kroppen din begynne å brenne fett i stedet. Hvis du spiser altfor

 • Hva skjer når du slutter å ta Lexapro?
  - 阅 0

  Kommer av Lexapro Angst og mild depresjon er ikke uvanlig i det amerikanske samfunnet. Når tidene blir tøffe, er noen ganger medisinsk inngrep. En form for medisiner som noen leger foreskrive for å dempe angst symptomer er Lexapro. Lexapro, som mange

 • Hva skjer når du legger en dråpe konditorfarge til kaldt vann? Hva skjer når du legger en dråpe konditorfarge til kaldt vann?
  - 阅 3

  Konditorfarge illustrerer diffusjon i vann. Diffusjon er en blanding av molekyler som på grunn av deres tilfeldige bevegelse, enten i en væske eller en gass. Fordi molekylene i kaldt vann har mindre kinetisk energi enn i varmt vann, er diffusjonspros