Amopage

Hva skjer når du ikke kan betale dine regninger?

- Views 0
Advertisement

Hva skjer når du ikke kan betale dine regninger?


Hver måned, de fleste tar penger ut av sine paychecks eller andre inntektskilder, og sende den der den trenger å gå. Verktøy, leie, bil betalinger, boliglån og kredittkort er bare noen av regningene gjennomsnittlig person har hver måned. Hvis for noe grunn ikke kan betale regningene dine, er det en rekke ting som kan skje omme og sårende.

påminnelser

Det første som vil skje når du ikke kan betale dine regninger er en påminnelse eller to. La oss bruke et kraftselskap som eksempel. Hvis du får din strømregning på 14 juni, du vanligvis har 30 dager på å sende inn en betaling av noe slag. Avhengig av hvor mye strøm regningen er, kan selskapet ta en betaling så lite som 1/4 av den totale skyldte. Hvis du ikke sender inn noe i løpet av den 30-dagers periode, vil du sannsynligvis få en forfalt brev. Du vil få et par av disse i løpet av de neste ukene, og du kan få telefonsamtaler også. Kraftselskapet vil oppfordre deg til å ringe og minst gjøre noen form for betalingsordningen.

Hvis ingen avtale er gjort, og 60 til 90 dager går, vil du vanligvis få en frakobling varsel. På denne tiden, vil du ha to valg, og det er å la din makt bli stengt av eller betale regningen i sin helhet. Når du har en frakobling varsel, har du vanligvis ventet for lenge, og selskapet vil ikke la deg gjøre en betalingsordning lenger, så det er en bedre idé å betale så mye som du kan så snart du kan før dette skjer.

frakobling

For verktøy og kabel / telefon / internett-leverandører, hvis du ikke kan betale regningen for en lengre periode, vil de stoppe tjenesten. Dette kalles vanligvis frakobling. Din strøm, vann, søppel pickup, kabel, internett og telefon service er alle underlagt frakobling hvis du ikke har gjort en betaling på en stund.

Hvis du bor i et område som blir veldig kaldt, kan kraftselskapet beholde makten på, spesielt hvis du har små barn. Det vil etter hvert bli frakoblet hvis du ikke gjør betalinger, imidlertid. Kabel og telefonen leverandører ikke er så avslappet og vil stenge deg av hvis du ikke er i kommunikasjon og gjøre noen form for betaling.

De fleste bedrifter er mer enn glade for å samarbeide med deg, og kan utvide betalingsdato med opp til 30 dager hvis du har mistet en jobb, hadde en medisinsk krise eller noe annet har kommet opp der du er igjen ute av stand til å betale.

Frakobling er siste utvei av selskapet fordi det ikke egentlig ønsker å gjøre det. Hvis du er frakoblet, er det tapte inntekter. Selskapet foretrekker at du setter opp en betalingsordning i stedet.

Utkastelse

Når det gjelder å ikke betale husleien, kan det til slutt føre til utkastelse. Utkastelse er i utgangspunktet utleier eller eiendom forvaltningsselskap forteller deg å finne et nytt sted å bo. De kan gi deg så mye som 30 dager eller så lite som tre dager, og kan bestemme seg for å kaste deg via rettshåndhevelse.

Utkastelse kan være en ødeleggende kraft på en familie. Det kan føre til at du blir midlertidig hjemløse, kan barna må bytte skole, og eiendomsforvaltere kan selv ta deg til retten for å samle inn pengene sine.

repossession

Repossession er når et selskap du ikke har betalt ansetter noen til å gjenopprette det teknisk sett tilhører dem. Dette er mest vanlig med biler og leie til å eie elementer. Hvis du får en TV og underholdningssenter fra en leie til egen virksomhet og slutte å betale dem, vil de ringe deg et par ganger for å minne deg, men etter 30 dager som regel, vil selskapet bare be om varene tilbake

Det samme gjelder for biler. Hvis du slutter å betale på bilen din, til slutt vil det bli overtatt. Det er en god idé å gi repossession folk nøklene til bilen i stedet for å krangle og tvinge selskapet til å taue den. Dette viser finansieringsselskapet at du er samarbeidsvillig og vil holde at bilen for deg før du kan foreta innbetalinger på nytt eller trene en ny ordning.

Lønns garnishment

Lønns garnishments er siste utvei for ulike selskaper som du skylder penger til. Hvis du skylder en kraftselskap $ 600 i januar og bli frakoblet, hvis du viser ingen tegn til å betale dem penger, vil det sende informasjon til et inkassobyrå. Inkassobyrå vil ringe deg svært ofte, og hvis du ignorerer dem, til slutt dette kan føre til lønns garnishments. Den vanlige garnishment beløpet er 25 prosent av nettolønn hver lønnsslipp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-skjer-nar-du-ikke-kan-betale-dine-regninger/ "

相关文章!
 • Hva skjer når du ikke kan betale en Auto Loan? Hva skjer når du ikke kan betale en Auto Loan?
  - 阅 0

  Det er vanlig for folk å ta opp lån for kjøretøy. Dessverre, noen mennesker finner det vanskelig å foreta innbetalinger på sine auto lån, enten på grunn av dårlig planlegging eller fordi de opplever en uforutsigbar motgang for eksempel jobb tap. Å væ

 • Hva skjer når du ikke kan betale en sivil dom i North Carolina? Hva skjer når du ikke kan betale en sivil dom i North Carolina?
  - 阅 0

  I North Carolina, den sivile dommen tildelt av en dommer ved avslutningen av et søksmål gir vinneren rett til å bruke rettslige skritt for å håndheve rettens ordre og samle tildelingen fra skyldneren. Retten dommen imidlertid ikke, diktere prosessen

 • Hva skjer når jeg ikke kan betale eiendomsskatt? Hva skjer når jeg ikke kan betale eiendomsskatt?
  - 阅 2

  Avhengig av lokale fylket innen hvilke eiendommen ligger, kan den nøyaktige prosessen som følger en eiendomsskatt lovovertredelse avvike noe, men sannsynligvis ikke mye. Det er aldri lurt å falle bak i å betale skatt, som visse utbedring skritt kan t