Amopage

Hva skjer når bankkontoen din er overtrukket?

- Views 0
Advertisement

Hva skjer når bankkontoen din er overtrukket?


Hvis bankkontoen er overtrukket, betyr det at du har brukt mer penger enn du har tilgjengelig på din konto. Banken din vil varsle deg om kassekreditt status, og avhengig av banken og bestemmelsene du har på plass, kan du bli belastet med et gebyr for manglende dekning for hver finansiell transaksjon som overstiger saldoen.

trekking beskyttelse

Noen banker tilbyr trekking verneplaner til kvalifiserte kunder. Dette gjør det mulig å overgå bankens balanse opp til et visst forhåndsbestemt pengebeløp før påføre noen ekstra avgifter. Vanligvis vil en bank belaste deg moderere renter på kassekreditt balanse og krever at balansen skal betales ned, som med andre typer kreditt linje.

trekking avgifter

Hvis du ikke har en kassekreditt verneplan på plass - la oss si konto en besparelse knyttet til en brukskonto - banken vil trolig vurdere et gebyr for hver enkelt tilstrekkelige midler transaksjon du gjør, enten det er en automatisk betaling fra en besparelse konto; en minibank, eller minibank, transaksjon; eller en sprett sjekk. Avgifter vanligvis varierer fra $ 25 til $ 35. Hvis du for eksempel skriver du fire sjekker som overstiger din brukskonto balanse, og din bankgebyrer $ 25 per kassekreditt, vil du bli vurdert en $ 100 straff. Gebyrene dekker bankens kostnader for å hedre transaksjonene du har gjort så sjekker ikke blir returnert av leverandører.

Time Frame for Overtrekk

Noen banker vil vurdere kontoen din overtrukket det øyeblikket de behandle en transaksjon med tilstrekkelige midler. Andre vil gi deg en 24-timers vindu for å sette ekstra midler i banken for å dekke dine kjøp. Kjenn bankens retningslinjer. Hvis du har Internett banktjenester og registrere deg for kassekreditt e-post eller tekstmeldinger, kan du være i stand til å fange en overtrukket konto raskt og løse situasjonen før avgifter legge opp.

Langsiktig overtrukket konto

Mens hver bank har sine egne regler om overtrekk kontoer mest fastsette en bestemt periode der du må ta med din konto strøm for å unngå å pådra seg ytterligere straff. Du kan være gjenstand for en ekstra avgift når din overtrukket kontoen når et visst pengebeløp. Unnlatelse av å betale en overtrukket konto kan resultere i tap av banktjenester privilegier, en lukket konto og innsamling innsats.

Impact of Overtrekk

Selv om kontoen er stengt på grunn av å være vanligvis overtrukket, er du fortsatt ansvarlig for å betale tilbake det utestående beløpet og avgifter. Du kan finne det vanskelig å åpne en annen bankkonto før adressere betalingsudyktig en. Eventuelle utestående sjekker du har skrevet på kontoen vil bli returnert uten betaling, og eventuelle automatiske abstinens avtaler du har i stedet for automatisk betaling av regning vil bli nektet.

Unngå overtrukket kontoer

Regelmessig overvåke bankvirksomhet å sikre at du ikke utilsiktet overtrekk på kontoen din. Balansere sjekkhefte, diagram besparelser aktivitet, sjekke dine uttalelser på nettet og holde en hovedbok for ATM innskudd og uttak slips å spore kostnadene. Hvis du har et godt forhold til banken din og din kasse var en forglemmelse, kan banken være villig til å frafalle avgifter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-skjer-nar-bankkontoen-din-er-overtrukket/ "

相关文章!
 • Hva skjer når du Break Your Lease?
  - 阅 0

  Hva skjer når du bryter en leieavtale avhenger av vilkårene i den opprinnelige leieavtalen. Noen utleiere forholde seg strengt til denne avtalen. Andre kan vurdere hvorfor du bryter leieavtalen, hvor lenge du har bodd i boligen, hvor eiendommen har v

 • Hva skjer når du kobler iPhone til noen andens datamaskin? Hva skjer når du kobler iPhone til noen andens datamaskin?
  - 阅 0

  Hva skjer når du kobler iPhone, iPad eller andre iOS-enhet til en annen datamaskin avhenger i stor grad av om vedkommende har iTunes installert på datamaskinen hans, og om han har den automatiske enheten synkronisering funksjonen aktivert. Selv om di

 • Hva skjer når du slutter å ta Lexapro?
  - 阅 0

  Kommer av Lexapro Angst og mild depresjon er ikke uvanlig i det amerikanske samfunnet. Når tidene blir tøffe, er noen ganger medisinsk inngrep. En form for medisiner som noen leger foreskrive for å dempe angst symptomer er Lexapro. Lexapro, som mange