Amopage

Hva skjer hvis en Vaskemaskin Clutch må skiftes?

- Views 0
Advertisement

Hva skjer hvis en Vaskemaskin Clutch må skiftes?


Clutchen i vaskemaskinen utfører en eller flere oppgaver under vaskesyklusen, avhengig av din vaskemaskin merke og modell. Å vite hva clutchen gjør i vaskemaskinen gjør det lettere å vite om et problem med apparatet kan være clutch relaterte. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å forklare problemet til teknikeren, forstå den diagnostiske, eller til og med hjelpe deg å fokusere på dine egne feilsøkingsprosedyrer, hvis du er en DIYer.

Hvordan clutchen Works

Mange vaskemaskiner er utstyrt med en overføring for å hjelpe motoren overføring roterende kraft til karet og agitator - sentrum, kjegleformede skaftet inne i kurven. Transmisjonen i sin tur anvender en clutchsammenstilling for å engasjere karet under spinnesyklusen og, avhengig av skiven konfigurasjon, røreverk, under vaskesyklusen. I tillegg hindrer koplingen av motoren fra å rotere karet med full hastighet ved begynnelsen av spinnesyklusen for å forhindre skade på komponenter.

clutch Problemer

Problemer på clutchen kan oppstå av flere grunner. Over tid, vaskemiddel, skitt fjernes fra klær, og andre kjemikalier, mikse og samle seg rundt bevegelige deler, inkludert clutchen. I nok mengde, kan en slik oppsamling påvirke clutch drift, slik at agitatoren for å bevege seg sakte, bevege seg i en retning, eller hindre den i å bevege seg helt. Det kan også gjøre karet å bevege seg sakte, slik at klærne våt på slutten av spinning syklus, eller ute av stand til å spinne i det hele tatt. Du kan se de samme symptomene, men hvis clutchen blir skadet eller har nådd slutten av sin levetid. Husk imidlertid at disse symptomene kan være relatert til problemer med andre komponenter i tillegg.

feil~~POS=TRUNC

Mange vaskemaskiner i dag er utstyrt med en elektronisk kontrollkort og display. Disse elektroniske systemer kan oppdage unormale spenningsendringer i ulike elektriske kretser og komponenter. En mislykket clutch, for eksempel, kan føre til en sensor for å oppdage en uregelmessig spenningssignal og kontrollsystem for å vise en feilkode, peker du på et problem med clutchen.

Bytte Clutch

Avhengig av din spesielle vaskemaskin merke og modell, kan du være i stand til å erstatte clutch selv, hvis du er mekanisk tilbøyelig eller en DIYer. OEM (Original Equipment Manufacturer) clutch reparasjonssett er lett tilgjengelig for mange spyler modeller. Når du installerer den nye delen, må du koble vaskemaskinen, lukke vannventilene, og koble fra slangene. Fjern agitator, vannpumpe og koble ledningsnettet danne motoren. Så, er du klar til å fjerne overføring, motor og clutch montering, og installere de nye komponentene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-skjer-hvis-en-vaskemaskin-clutch-ma-skiftes/ "

相关文章!
 • Hva skjer hvis en vaskemaskin fryser? Hva skjer hvis en vaskemaskin fryser?
  - 阅 9

  Hvis du holder vaskemaskinen på et sted der temperaturen dukkert under frysepunktet, for eksempel en garasje eller i en bobil, sette deg din maskin i fare for skade fra frosset vann. Å vite hvordan frysing kan skade din vaskemaskin og vite hvordan du

 • Hva skjer hvis du ikke svarer på et foreclosure Innkalling?
  - 阅 1

  En foreclosure innkalling er et varsel til et hus som retts foreclosure prosessen har begynt. Det er viktig for et hus å svare på foreclosure innkalling hvis han ønsker å bestride foreclosure. Ikke å svare på foreclosure innkalling vil ikke stoppe fo

 • Hva skjer hvis mitt hus går inn foreclosure? Hva skjer hvis mitt hus går inn foreclosure?
  - 阅 0

  Hva skjer hvis My House Goes Into Foreclosure? Nesten alle huseiere, på ett eller annet tidspunkt, vil bli sent på sine månedlige boliglån betalingen. Hvorvidt det er tilsiktet, kan du finne deg selv å tenke på konsekvensene - vil banken repossess di