Amopage

Hva skjer hvis en person dør og har ingen eiendeler?

- Views 0
Advertisement

Ofte eldre mennesker lever på trygd og ikke lenger eier en bolig, og etterlot dem med lite eller ingen midler til å betale for deres begravelse koster eller gi videre til sine arvinger. Hvis de har gjeld, kan dette la utøver av boet i en vanskelig situasjon med kreditorer, så vel.

Inventar Gjeld og eiendeler

En av de første jobbene av byrder er å finne hver av personens kontoer, enten de er eiendeler eller gjeld. Oppgi navnet på selskapet som holder den, beløpet på konto og om det er en positiv eller negativ saldo. Du trenger også å liste hver av noncash eiendeler, for eksempel et hjem eller kjøretøy, på sitt tilnærmet markedsverdi. Legg opp de positive og negative beløp for å avgjøre om personen faktisk har ingen eiendeler.

Bosette seg med kreditorer

Enhver kreditor som har en lien på en eiendel, for eksempel en bil eller et hus, vil kreve at eiendelen selges for å betale tilbake gjelden. Andre kreditorer er ute av lykken. Hvis personen virkelig har ingen aktiva i boet, så byrder bare trenger å skrive et brev til kreditor og forklare at boet er insolvent, noe som betyr at det ikke er penger til å betale gjelden. Inkluder en kopi av dødsattesten.

Funeral kostnadene

Generelt er begravelse koster gitt en høyere prioritet enn usikret gjeld når du bruker penger i boet. Men hvis det ikke er penger i det hele tatt i boet, da de pårørende vil måtte betale for begravelse koster. Overlevende etterkommere bør diskutere hvor mye de har råd til å bruke og planlegge begravelsen tilsvarende. Kremasjon i stedet for tradisjonell begravelse kan betydelig redusere kostnadene.

fellesgjeld

Når personen som døde var bare en av de kontoinnehavere på en gjeld, forutsetter gjenlevende kontoinnehaver gjelden. Dette påvirker co-signert lån og kredittkort med en felles konto holder, men ikke kredittkort med bare en autorisert bruker. I tillegg, i felleseie stater hvor en gjeld nytte ektefelle også, gjenlevende ektefelle kan holdes ansvarlig for å betale tilbake gjelden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-skjer-hvis-en-person-dor-og-har-ingen-eiendeler/ "

相关文章!