Amopage

Hva skjer hvis du kjører uten lisens?

- Views 0
Advertisement

Hva skjer hvis du kjører uten lisens?


Hvis du er fanget kjøring uten gyldig førerkort, kan dine problemer variere fra et ubeleilig besøk til retten på opp til store bøter og til og med fengsel. Det avhenger av om lisensen er forlagt eller utløpt, inndratt eller opphevet - eller om du aldri har hatt en i det hele tatt.

glemt License

Hvis du glemmer å ta med lisens og en politimann trekker deg over, vil du sannsynligvis få en billett, men i mange stater billetten vil bli avvist når du går til retten med bevis på at du hadde en gyldig lisens på den tiden du var stoppet. I Pennsylvania, for eksempel, har du 15 dager til det. Du kan også betale en bot. Kjøring uten lisens i det hele tatt er en mye større avtale, med straffer som parallell de for kjøring med en betinget lisens. New Jersey, for eksempel, vil fine du $ 200 til $ 500 og kan fengsel deg også.

utløpt lisens

Hvis lisensen er utløpt nylig, eller hvis du nettopp flyttet fra ut av staten og tapte fristen for å få en lisens for ditt nye hjemland, du vanligvis vil bli ticketed og betale en bot. I Washington, for eksempel, vil du bli bøtelagt $ 50 hvis du får din lisens fornyet omgående. Ellers vil du betale $ 250. Det er hvis du er heldig - hvis du kommer i en ulykke, kan selskapet nekte å betale kostnadene fordi du kjørte ulovlig. Du kan planlegge på å betale høyere premie i fremtiden også, akkurat som du ville gjort for fartsbøter.

ulisensiert Minor

Tenåringer i uteksaminert lisensieringsprogrammer kan trekkes over for flere grunner, avhengig av staten, enn voksne med full kjøring privilegier. Hvis du er trukket over fordi du bruker en mobiltelefon - utestengt for nye drivere i de fleste stater - politiet vil finne ut at du ikke har en lisens. Ikke forvent en pause på straffer hvis du er en mindreårig. Staten lover stave minstestraffer for trafikk brudd. Det de ikke stave ut er forskjellige straffer for mindreårige og voksne.

Ingen lisens eller suspendert lisens

I praksis kjøre lenger du lisens-fri og jo flere ganger du er fanget, jo høyere straffer du vil møte. Likevel, staver loven ut de samme straffer for kjøring uten gyldig førerkort som det gjør for kjøring på en suspendert eller tilbakekalt lisens. I alle 50 stater, er du skyldig i en forseelse. bilen kan bli beslaglagt på stedet. Du kan bli arrestert. Bøter er sikkert. Selv fengsel er mulig. Arizona, Idaho og Georgia, for eksempel, krever to dagers fengsling, og noen stater tillater fengsel gjelder opptil et år eller mer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-skjer-hvis-du-kjorer-uten-lisens/ "

相关文章!
 • Hva skjer hvis en Kjører Uten en gasskappe?
  - 阅 0

  Spare penger på gass er en vanlig bekymring blant befolkningen generelt. Sparer miljøet og puste ren luft er også en viktig sak. Holde gasskappe på og stram kan bidra til å avlaste stress fra hver utgave. Engine Lys Sjekk motoren tennes. Dette vil sk

 • Hva skjer hvis mann døde uten en vil i New York?
  - 阅 0

  I New York, regulerer statlige loven nedstigningen og distribusjon av et avdødes eiendom, uavhengig av om den avdøde igjen en vilje. Bestemmelsene for en eiendom uten vilje - også kjent som en inte eiendom - er funnet i Estates, Powers, og Stiftelser

 • Hva skjer hvis en politimann trekker meg over og jeg er bare på en lærendes tillatelse? Hva skjer hvis en politimann trekker meg over og jeg er bare på en lærendes tillatelse?
  - 阅 0

  For å sikre offentlig sikkerhet på veier, må en sjåfør ved hjelp av en lærendes tillatelse følge strengere regler enn lisensierte førere. Hvis en politimann trekker over en sjåfør bærer bare en elev tillatelse, straffene for brudd er forskjellige og