Amopage

Hva skal jeg male papp med når du gjør håndverk?

- Views 1
Advertisement

Hva skal jeg male papp med når du gjør håndverk?


Papp er en av de mest allsidige produktene noensinne brukt i laging. Det er lett å skjære, bøyd og formet for å skape det stykket som er nødvendig. Resirkulering papp bidrar også gjøre verden litt grønnere. Papp er rikelig og mange butikker lar deg ta pappesker i stedet for å ødelegge dem eller sende dem til pressen. Noen forretninger etablissementer resirkulere sin egen papp.

Flytende akryl og Latex

Flytende akryl håndverket maling er de mest populære maling brukes på papp. Flere merker er tilgjengelig på de fleste håndverket forsyne butikker. De selges i 1- og 2-ounce flasker og er en vannbasert maling. Det kan rengjøres av lett eller malt over når brukes på papp. Akryl håndverket maling blir permanent når de får lov til å tørke på stoff. Glans, halvglanset og flate malinger er tilgjengelig. Left latex innvendige veggmaling kan anvendes på papp. Sett leftover maling i glasskrukker med tettsittende lokk til bruk i maling papp og andre håndverket prosjekter.

Poster Paint og akvareller

Plakat maling dekke papp godt, men de er flate maling. Hvis en gloss er nødvendig, kan papp malt med plakat maling sprayes eller børstes med lakk etter malingen tørker. Poster lakkfarger er dype og sanne så bare ett strøk er vanligvis nødvendig. Akvareller brukt på papp kan virke gjennomskinnelig, men kan brukes i små områder som bare trenger litt farge. Tube vannfarger kan blandes med vann for å få en mørkere farge som er lik væske akryl.

Color Markers, fargestifter og blekk

Farge markører fungerer bra på papp. Påfør blekk i perfekt rette linjer eller i små sirkulære bevegelser for å unngå linjene vanligvis sett i noen skisser. Faste eller nonpermanent blekkmarkører kan anvendes. Bruk en spray fiksativ, lys lakk eller klarlakk for å bevare fargene. Fargestifter er et annet alternativ. Bruk rette, jevne tak eller sirkulære bevegelser for å unngå linjer. Påfør blekk med en børste eller kalligrafi penner.

Kritt, pastell, fargeblyanter og andre elementer

Ved hjelp av kritt, pasteller og fargeblyanter gir vanligvis en mye lysere farge enn maling eller markører. Nyansen i pasteller kan være mørkere enn kritt. Fargeblyantmerker er lettere, men kan bli formørket ved fukting av spissen på en blyant som det blir brukt. kan brukes neglelakk farger for små områder, raske retusjeringen eller høydepunkter. Bruk aerosol spray maling for det meste for bakgrunn, særlig i tilfelle av maleri tegn på papp. Du kan også bruke lette sjablonger med spraymaling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-skal-jeg-male-papp-med-nar-du-gjor-handverk/ "

相关文章!
 • Hva trenger jeg å ta med når jeg drar til Jamaica? Hva trenger jeg å ta med når jeg drar til Jamaica?
  - 阅 0

  De fleste reisende faller inn under en av to kategorier: overpacker eller underpacker. Når du tar en jamaicansk ferie, er det ingen grunn til å være enten; i stedet, mål for den perfekte middelvei av uformell ser for dagtid turer, dressier ser for mi

 • Hva skal jeg gjøre med en Shingles utslett
  - 阅 0

  Hvis du er en voksen person som ikke har vannkopper som barn, er du i faresonen for å utvikle helvetesild som voksen. Du er også på et høyere risiko for å utvikle helvetesild hvis du har et svekket immunsystem. Helvetesild er en virusinfeksjon som fo

 • Når du ber om Lønn Hva skal jeg skrive?
  - 阅 0

  Søkere bør ikke liste lønnskravene i sine følgebrev med mindre de blir bedt om det. Be om for lav lønn og arbeidsgiver kan betale mindre enn en sammenlignbar lønn. En høy lønn kunne fjerne potensielle leie fra betraktning. I stedet for å oppgi et bes