Amopage

Hva skal jeg gjøre med veggedyr i en bygård?

- Views 2
Advertisement

Mens du sover tett, kan skumle vampyr veggedyr bli fest på blodet. Heldigvis trenger disse vanlige husholdning skadedyr fra det gamle ordtaket ikke bidra til spredning av sykdommer og virus. Men disse småkryp forårsake alvorlige kløe, elveblest og blemmer mellom enkeltindivider og forårsake andre søvnløshet fra nød. Kontrollere seng bug infestations kan vise seg vanskelig i hoteller og leiligheter der det er lett for insektene å reise mellom rom og leiligheter enheter gjennom små sprekker i vegger og under dører.

Tegn på Infestasjoner

Bed bugs forlate biter som vises som rosa flekker med røde sentre på kjøttet av deres siste byttedyr og vanligvis lar de noen ganger-kløende biter på ansikt, hals, hender og armer menneskelig byttedyr. Bortsett fra biter, kan du også legge merke til en seng bug infestation ved å finne levende bed bugs, hud støpegods, (fra der insekts molts) lik, egg og ekskrementer på sømmene på madrasser og stolputer, bak hodegjerder og under eller i tepper . Andre tegn på veggedyr inkluderer rustfargede, tørket blodflekker på madrasser, puter og sengetøy fra squished veggedyr.

Identifikasjon

Bed bugs er oval-formet, flat og rødbrun farge når fullt utvokst, mens unge veggdyr --- kalles nymfer --- har litt farge etter klekking og vokse mørkere etter hvert som de modnes. Voksen veggedyr kan være mørkere rød i farge etter fôring på et kjæledyr eller menneske vert. Bed bugs mate via en skarp, halm-lignende sonde de bruker til å pierce huden og deretter suge blod fra mennesker eller kjæledyr verter. Selv om bed bugs har vinger, de er flight insekter som kryper raskt. De gjemmer seg i sprekker i løpet av dagen, der flere veggedyr kan samles.

Behandling

Leilighet leietakere bør varsle sine utleiere og byggeledere umiddelbart etter merke en seng bug infestation. Selv om andre leietakere ikke har lagt merke til insekter, er det mulig at veggedyr kan spre seg til flere leiligheter enheter ved å reise gjennom sprekker i vegger eller yngre døråpninger og gjennom felles korridorer. Utleiere og byggeledere vil vanligvis behandle seng bug infestations ved å ansette myggfelle å sprøyte bygningen samt hver leilighet enhet. I de fleste tilfeller er disse tjenestene betales av utleier eller bygge veileder og endringer ikke faller til leiligheten leietakere. Hvis felle ikke er tilgjengelig umiddelbart, kan boligeiere velger å hvitvaske klær og sengetøy umiddelbart ved høye temperaturer for å drepe bed bugs og deres egg. Ekstremt høye og lave temperaturer, over et par timers dager kan også brukes til å ødelegge voksen seng bugs, nymfer og inkubere seng bug egg.

Forebygging

Hindre insektsangrep ved å være årvåken når du reiser og overvåking leiligheten nøye for tegn på veggedyr. Bed bug problemer kan tilsynelatende oppstå spontant, men folk som bor i leiligheter kanskje merke seng bugs når de eller deres naboer kommer tilbake fra reise, spesielt internasjonale reiser. For å hindre seng bug infestations i boligblokk, alltid inspisere hotellrommene når du reiser, bag skitne klær på returen hjem og umiddelbart hvitvaske skitne klær ved retur hjem. Hold bagasjen av senger og gulv og bruke bagasje står å hindre bed bugs fra stikk-vandring med deg hjem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-skal-jeg-gjore-med-veggedyr-i-en-bygard/ "

相关文章!
 • Hva skal jeg gjøre med veggedyr? Hva skal jeg gjøre med veggedyr?
  - 阅 0

  Veggedyr er små, parasittiske insekter som lever av blod av sine verter. De hyppigst velge kjæledyr og mennesker som sin viktigste kilde til mat. Siden veggdyr injisere en lammende løsning som de beiter (sammen med en antikoagulant), kan du ikke føle

 • Hva skal jeg gjøre med en Shingles utslett
  - 阅 0

  Hvis du er en voksen person som ikke har vannkopper som barn, er du i faresonen for å utvikle helvetesild som voksen. Du er også på et høyere risiko for å utvikle helvetesild hvis du har et svekket immunsystem. Helvetesild er en virusinfeksjon som fo

 • Hva skal jeg gjøre med naboens Ivy & bærbusker slå ned gjerdet og vokser i hagen? Hva skal jeg gjøre med naboens Ivy & bærbusker slå ned gjerdet og vokser i hagen?
  - 阅 0

  Når plantene en nabo gripe på en annen persons eiendom, kommer gjennom, over eller under et gjerde, grunneier har visse rettigheter med hensyn til hva som kan gjøres om disse plantene. Selv om loven varierer noe fra stat til stat, og selv fra by til