Amopage

Hva Room Color går med grønne gardiner?

- Views 0
Advertisement

Hva Room Color går med grønne gardiner?


Redecorating et rom kan være vanskelig når du trenger å matche eksisterende tekstiler og møbler, men det kan gjøres. Grønne gardiner er en dramatisk uttalelse alt på egen hånd og kan være forbundet med enkle hvite vegger. Flere alternativer vil legge varme og karakter til plass, imidlertid, og gjøre disse gardinene en integrert del av innredningen.

Gul

Pair nabo farger på fargehjulet for å skape den mest behagelige omgivelser. På den ene siden av grønn er gul, en munter farge som kan lage en vårlig stemning i rommet ditt. Velg en nyanse av gult som utfyller den grønne i gardinene. Par lys grønn og påskelilje gul, eller bruke en gyllen nyanse å gå med mørkere, oliven greener. Legg mønstrede tekstiler og tilbehør til rommet som innlemme både farger, gjerne med lysere og mørkere nyanser som legger dybde og visuell interesse til rommet palett.

Blå

Sjekk den andre siden av grønn på fargehjulet, og du vil finne lysere nyanser av blått. Tenk på de blå og grønne toner av havet og hvor vakkert de passer. Par mørk oliven draperi med lyseblå vegger, eller forsøke en klar himmelblå for å tilveiebringe et blide bakgrunn for levende grønne kjøkken gardiner. Matche toner av farger for å unngå kranglet; en gråaktig grønn trenger en skifer blå skygge for å komplettere den.

Farger fra naturen

Se ut vinduet og se alle de forskjellige nyanser av grønt som arbeider sammen og lyse opp i hagen. Ta de furu, gress og blad greener inn i ditt hjem. Koble dem med andre nøytrale utenfra, å tilsette både mørke og lyse tre toner til rommet. Tilsett noen aksenter fra partner farger på fargehjulet, som maismel blå og gul mamma. Denne beroligende fargepalett som fungerer godt med asiatisk stil og bambusgulv.

Fet Fargevalg

Bruk motsatt side av fargehjulet for å skape en mer dramatisk ledsager til grønt. Prøv burgunder, plomme eller fuksia på veggene, eller holde malingen nøytrale og bland grønn og lilla toner i tekstiler og tilbehør. Lag en egentlig er fargerikt kjøkken eller den ved å legge til et snev av dyp blå og lyse oransje detaljer i lilla og grønt. Holde minst ett aspekt av rommet som vegger, møbler eller gulv nøytrale for å balansere de kraftige farger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-room-color-gar-med-gronne-gardiner/ "

相关文章!
 • Hva Wall Color går med terrakottafliser? Hva Wall Color går med terrakottafliser?
  - 阅 0

  Terra-cotta innehar alle fargene på jorden. Middel leire stivner til ruster, mustards, maizes, greener, blues, grå, falmet fersken, tobakk og lavenders. Den meksikanske clay dries til fargene i chili peppers, gresskar, mandariner og flamme. Som gulvf

 • Hva Lipstick Color går best med Dark Blue Eye Shadow? Hva Lipstick Color går best med Dark Blue Eye Shadow?
  - 阅 0

  Når iført mørk blå øyenskygge, er du alltid kommer til å ønske å betale svært nøye med leppestift farge som du velger å pare med den. Finn ut hva leppestift farge går med mørk blå øyenskygge med hjelp fra en erfaren makeup artist i denne gratis video

 • Hva Wall Color går best med blå-grønne gardiner?
  - 阅 0

  Gardiner fungere på samme måte som en bilderamme gjør for et bilde. De satt av hva som er i dem --- i dette tilfellet, vinduet --- og endre utseendet på vinduet området avhengig av stilen av gardiner. Mulighetene for blå-grønne gardiner er mange, og