Amopage

Hva Roller å bruke med høyglanset emalje

- Views 0
Advertisement

Hva Roller å bruke med høyglanset emalje


Ved valg av riktig maling valse, må flere faktorer vurderes, ikke bare den type maling du ønsker å søke. Høyglanset emalje maling er en tyngre maling som kan bryte ned dårlig kvalitet malingsruller, så sørg for at du velger en berg som er holdbare og laget for å håndtere emalje maling. Også vurdere overflaten du ønsker å male. Dette bestemmer også roller egnethet.

Emalje Paint Applications

Emalje maling er vanligvis brukt for høy trafikk, høy bruk områder som kjøkken og bad. De er også ofte brukes utendørs, siden de kan bli utsatt for ekstreme temperaturer og regn. De fleste er høy glans, og flater kan vedlikeholdes og rengjøres lettere enn de malt med vannbasert maling. På grunn av at sluttresultatet er en vanskelig blank overflate, kan smuss fjernes lett med en fuktig klut, uten å fjerne malingen.

Roller Nap

Lur verdi tilordnet valser refererer til lengden av materialet på valsen som absorberer malingen og anvender den til overflaten. Med emalje og høyglans maling, korte naps er bedre for jevn påføring for å lage en glatt overflate uten støt eller bobler. Vanligvis er en 1/4-tommers lur den beste lengde. Selv kortere naps er anbefalt for emalje, må du huske å vurdere overflaten.

Glatt og ujevne overflater

For glatt overflate programmer, velger du en valse med en kortere lur. Hvis rullene med en lengre lur dekselet brukes, kan malingen ser strukturert, ikke glatt. Malingen kan også søke ujevnt, noe som resulterer i splotchy områder. Eksempler på glatte overflater er glatte skog, sheetrock, flat metallflater og tapet. For grove overflater bruke en lengre lur - 3/8 tomme til en tomme. Den grovere overflaten, jo lengre lur trenger å være. Dette bidrar til å presse malingen inn i sprekker og hull. Eksempler på ujevne overflater ville være teksturert vegger, murstein, betong eller korrugert metall.

Roller Kvalitet

Det er viktig å kjøpe en høy kvalitet rullen for emalje maling anvendelser. Det er flere måter å finne ut hvis valsen er holdbar. Først, sjekk den indre delen som glir over det bølgende mekanismen på håndtaket. Noen rullene er papp. Papp valser kan bryte ned når de utsettes for mye vann eller maling, slik at de vedlagte fibrene til å falle ut. Deretter finne ut hvilken type roller materiale. For emalje og høyglans maling, bruke mohair, en glatt og silkemyk naturlig fiber laget av geitehår som er utmerket for glatte maling applikasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-roller-a-bruke-med-hoyglanset-emalje/ "

相关文章!
 • Hva kan Gutter Bruk med en Wool Coat? Hva kan Gutter Bruk med en Wool Coat?
  - 阅 0

  Ull strøk, om toppstrøk eller blazere, er herreklær stifter. Ull leveres i en rekke av vekter og er avledet fra forskjellige dyr, for eksempel sau, kanin og alpakka. Avhengig av plagget og ull vekt, et antall forskjellige garderobe kombinasjoner som

 • Hva sko bør brukes med rett ben jeans?
  - 阅 4

  Skinny jeans, som er jeans som omfavner beinet til ankelen, har blitt populært. Den perfekte par sko kan gjøre skinny jeans en stor fashion statement. Støvler Ha et par høye støvler med skinny jeans. Boots ser best når de skinny jeans er gjemt i baga

 • Hva Skruer til bruk med sementplater?
  - 阅 0

  Sementplater støtte blir ofte brukt til å dekke vegger, tak og gulv i løpet av hvilken en annen type materiale vil bli installert, for eksempel fliser eller helles sement. Platene skape en barriere mellom rammen eller utvendig av området og det nye g