Amopage

Hva Roboter brukes i dag?

- Views 2
Advertisement

Hva Roboter brukes i dag?


Robotics kan likevel virke til noen som en langt-off futuristisk fantasi, men roboter har vært en del av hverdagen i flere tiår. The Tech Museum of Innovation bemerker at mens ideen om roboter var eksistert i århundrer, roboter ble en realitet i 1950 og 1960 når transistorer og integrerte kretser ble oppfunnet. Ikke alle roboter gå og snakke; noen bare gjør jobben sin og er ikke laget for å snakke eller samhandle med mennesker. Roboter i den moderne verden oppfylle et bredt spekter av oppgaver.

Industriell

De aller fleste av roboter i bruk i dag utfører arbeids oppgaver for mennesker. De første robotene laget ble brukt til å produsere askebegere, ifølge Teknisk Museum of Innovation. Rover Ranch nettstedet NASAs nevner at roboter som utfører industrielle oppgaver ofte gjøre jobben som er enten for farlig eller for vanskelig for mennesker å gjøre.

Automotive fabrikker bruke roboter til å klippe og sette sammen delene. Med plass leting, forskere sende roboter til å utforske overflater av månen eller planeter som Mars, mens andre roboter gå ut i verdensrommet for å reparere plass utstyr. I det medisinske feltet, kan en robot brukes til å utføre operasjonen som er for delikat for en kirurgens hender til å utføre eller som et hjelpemiddel i vanlige operasjoner som koronar omgår.

Sosial

Noen roboter utføre flere sosiale oppgaver og samhandle med mennesker gjennom å snakke, lyder eller musikk. Disse robotene ta på seg en humanoid persona enn de industriroboter. Japans HRP-4C robot, designet for å se ut som den gjennomsnittlige japansk kvinne, synger og danser for tilskuerne, og i 2010, utført en minikonsert for observatører.

Den Telenoid R1 robot, også en japansk kreasjon, tillater brukere å kommunisere over lange avstander ved å etterligne talerens bevegelser, ifølge New York Daily News. Den medisinske feltet bruker robot pasienter for å gi studentene mulighet til å samhandle med en pasient uten fare for å skade et menneske. Robotics ingeniører i Japan arbeider for å skape roboter som kan etterligne menneskelige uttrykk og følelser som kan en dag brukes til å hjelpe pasienter i sykehus og sykehjem.

Leker

Leketøy roboter tillate noen å nyte den avanserte teknologien i en robot uten å bruke tusenvis av dollar eller mer. Hunder gjør populære robot leker for barna, med modeller som Sonys Aibo og Hasbro og Tiger Electronics skapelse iDog. Noen leketøy roboter ser ut som den gjennomsnittlige idé om hva en robot skal se ut. Disse lekene utføre enkle oppgaver som å gå, danse eller snakke på kommando. Den leketøy selskapet WowWee produserer et bredt utvalg av robot leketøy, slik som Robosapiens linje med leker, for barn og robot-entusiaster.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-roboter-brukes-i-dag/ "

相关文章!
 • Gamle indiske oppfinnelser som vi bruker i dag Gamle indiske oppfinnelser som vi bruker i dag
  - 阅 0

  Den indiske sivilisasjonen og de mange kulturene det legemlig er blant verdens eldste sivilisasjoner. India er en rik og fargerik nasjon og er fødestedet til buddhismen og hinduismen. Fruktene av indisk kultur er ikke all åndelig. Gamle indiske sivil

 • Flytyper som brukes i dag Flytyper som brukes i dag
  - 阅 0

  Ta en tur til en lokal flyplass og kjøre rundt på eiendommen. Det er svært sannsynlig at du vil se et stort utvalg av fly langs asfalten og i hangarer. Det blir utfordrende å prøve å tyde hvert enkelt merke, modell, merkevare og stil på fly. Det er n

 • Hvor mye olje skal My Ovn Brukes i dag? Hvor mye olje skal My Ovn Brukes i dag?
  - 阅 0

  Mer enn 8 millioner boliger i USA bruker fyringsolje. Mengden disse husene forbruker varierer sterkt, avhengig av den daglige utetemperaturen, hjem størrelse, eksisterende isolasjon, alder av ovnen og andre faktorer. Mens det vil være noe enkelt svar