Amopage

Hva Religioner Ikke tillat deg å ha en skilsmisse?

- Views 1
Advertisement

Hva Religioner Ikke tillat deg å ha en skilsmisse?


Sammenføyning av to personer sammen i ekteskap er en gammel tradisjon. Religionene i verden nesten universelt ser institusjonen som hellig, som en velsignet union som bør om mulig bevares. Selv om religioner generelt misliker oppløsning av ekteskap, noen, inkludert jødedom og islam, erkjenner viktigheten av å la for skilsmisse. Men en håndfull av trosretninger eksplisitt fordømmer skilsmisse, og ikke anser det å være en akseptabel slutten for en dysfunksjonell ekteskap.

jainismen

Jain religion utviklet i India flere århundrer før begynnelsen av vår tidsregning. Prinsippet om ikke-vold opptar teologiske sentrum av jainismen, og dette prinsippet strekker seg inn i livene til sine utøvere. Jainister kampen for å overvinne vold og lidelse i deres sinn, liv og interaksjoner med verden rundt dem. Innenfor jainismen, er skilsmisse anses som en voldshandling, en invitasjon til elendighet og forvirring. Partnere i ekteskapet oppfordres til å søke harmoni og pasifisme med seg selv og med hverandre i stedet for å avslutte ekteskapet. Jainister utelukker ikke skilte fra troen, men de anser skilsmisse å være teologisk uforenlig med deres tro.

katolisismen

Den romersk-katolske kirke har i løpet av årene, utviklet en absolutt posisjon på temaet ekteskap og skilsmisse. Ifølge kirken, et ekteskap innenfor troen --- det vil si et ekteskap mellom katolikker og riktig forrettet --- er evig i Guds øyne. Dermed kan ekteskapet løfter aldri bli brutt en eller annen grunn, inkludert skilsmisse. Den katolske kirken utfører ikke skilsmisser, heller ikke det å gjenkjenne dem, selv om de ble lovlig innhentet, og mener gjengifte for å være utro. Men ekteskap som ikke er religiøst forrettet, som fagforeninger mellom ikke-katolikker, regnes ikke sant ekteskap av Kirken, og kan derfor bli avsluttet uten resultat.

sikhisme

Liket av religiøse utøvere kjent som sikhene mener at ekteskapet er en uoppløselig forening som aldri bør avsluttes med skilsmisse. I løpet av Sikh vielsen, flytter paret rundt den hellige Sikh bok, Guru Granth Sahib, og sverger å hedre og bevare ekteskapet. Fordi sikher vurdere Guru Granth Sahib å ha bevissthet og religiøs autoritet, er løfter om ekteparet holdt for å være bindende, sjelene til de to sammen til ett, for alltid. Paret kan skille hvis de velger, men ekteskapet fortsatt regnes som aktive. Dermed er skilsmisse teologisk umulig og utillatelig, ifølge sikhisme.

Hinduismen

The Hindu religion utviklet i India i løpet av forhistorien, og over årtusener, ble en uløselig del av Indias kultur, samfunn og oppfatninger av ekteskap. Ekteskap i India er tradisjonelt arrangert av slektninger av ektefeller. Etter ekteskapsinngåelsen, som er fylt med hinduistiske ritualer og andakter til ulike guddommer, er ekteskapet anses å være permanent. Konseptet med skilsmisse er utenkelig for mange hinduer, spesielt indiske hinduer. Hinduismen anerkjenner ikke skilsmisse som en skikkelig eller gyldig kurs for et par å ta.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-religioner-ikke-tillat-deg-a-ha-en-skilsmisse/ "

相关文章!
 • Hva de ikke fortelle deg om Motsatt Boliglån
  - 阅 0

  Reverse boliglån innebære et hus konvertere hjem egenkapital til en inntektsstrøm. Mange pensjonister bruker omvendt boliglån for å skape ekstra inntekter, ettersom kredittforetaket gjør skattefrie utbetalinger til hjemmet eieren. Ingen betalinger fo

 • Hva vil skje hvis du kontanter en regjering sjekk som ikke tilhører deg? Hva vil skje hvis du kontanter en regjering sjekk som ikke tilhører deg?
  - 阅 0

  I 2012 ble en New York mann arrestert for å utgi seg for sin døde mor for å samle sine trygdeytelser. Ifølge CBS News, mannen kledd i et skjørt, parykk og overdimensjonerte briller, deretter gikk til banken med sjekker utstedt til sin mor og innløses

 • Hva gjør du når kjæresten din ikke respekterer deg? Hva gjør du når kjæresten din ikke respekterer deg?
  - 阅 0

  Selv når folk er kompatible og i kjærlighet, misforståelser skje. Lære hverandres behov og ønsker er en prosess som ofte tar tid og tålmodighet. Hvis du føler deg respektert eller neglisjert av kjæresten din, sjansene er, gjør han det uten å vite det