Amopage

Hva mat kamper med et gresskar Spice Martini?

- Views 0
Advertisement

Hva mat kamper med et gresskar Spice Martini?


Pumpkin Spice Martini er ikke for sarte sjeler, som cocktail pakker en pikant punch. Vanligvis laget med vodka og gresskar puree, Martini inneholder også et dryss av gresskar krydder. Spice blanding er en kombinasjon av kanel, ingefær, muskat, nellik og allehånde, selv om blandingen endres fra etikett til etikett. Hemmeligheten til å matche mat med drikke er å tenke på hva som går bra med krydret gresskar generelt. Du kan deretter bygge på de grunnleggende smaker å skape en hel meny som parene godt med martini.

Amazing Forretter

Serve gresskar krydder martini med en rekke forretter å holde gjestene gumlet som de nippe sine drinker. Stuff potato skins med bacon og cheddar ost for en bar-stil forrett som hjelper mellow bitt av martini. Fyll mini croissanter med mozzarella og strø hver med muskat å skape en cheesy snack med et sus av krydder. Drypp sitronsaft og honning i løpet av epleskiver for en søt godbit. Prøv en crunchy snack som hjelper berolige munnen etter hver slurk av martini ved å spre kremost inn stangselleri.

Velsmakende hovedretter

Tenk fyldige smaker når sammenkobling gresskar krydder martini med en hovedrett. Dryss en biff med litt salt og pepper, og deretter lage mat, for en solid tallerken som holder sin egen mot martini uten kranglet. Pakk filet mignon med hickory bacon og svi for en woodsy smak som bidrar til å øke jordsmak av martini. Gå for en salt smak sammenkobling ved grilling kylling med et tynt lag med teriyakisaus til ekko den naturlige sødme av drikke. Steke en kalkun og server med brun saus for en Thanksgiving-stil fest.

Yummy Side Dishes

Grønnsaker har samme type jordnær sødme som et gresskar krydder martini, noe som gjør dem en naturlig kamp når det kommer til side retter. Roast butternut squash, skjær den i terninger og duskregn kuber med smeltet hvitløkssmør for en rik side. Surr skiver babyen squash og zucchini i olivenolje i en enkel, men fargerik, fatet. Kaste isbergsalat, Romaine salat, sitronsaft og olivenolje sammen for en lys side som gjør at martini å ta sentrum scene.

Fristende Desserter

Serverer en søt tallerken med et gresskar krydder martini hjelper ta bittet fra drikke og gjør den til en mer dessert-stil alternativet. Pochere pære halvdeler i en honning, sitronsaft, vann og allehånde blanding for en søt smak som reflekterer krydder som finnes i martini. Gå for en klassisk sammenkobling ved å servere drikke med gresskar pai, komplett med pisket krem ​​på toppen. Prøv eplepai for en gammeldags godbit eller pecan pie for en potent søt. Serverer en tallerken med chocolate chip, sukker og havremel cookies for en enkel dessert. Dekk vaniljeis med karamellsaus for å lage en søt avslutning på hver slurk av martini.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-mat-kamper-med-et-gresskar-spice-martini/ "

相关文章!
 • Hva mat går med Sangria? Hva mat går med Sangria?
  - 阅 0

  Sangria er vin-basert drikk med flere typer frukt blandet i. Resultatet er en søt alkoholholdig drikk som maskerer bitterhet som noen ganger følger med vin. Det er ikke som noen andre alkoholholdige drikkevarer som forbrukes bare for å få beruset. Sa

 • Hva mat går med kokte reker? Hva mat går med kokte reker?
  - 阅 0

  Den søte og mørt kjøtt av reker går med nesten alle typer fatet, det være seg krydret, søtt, salt, enkel eller forseggjort. Reker, en bade krepsdyr som kan finnes i både fersk og saltvann, er lett tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker eller sj

 • Hvordan avslutte en kamp med kjæresten din Hvordan avslutte en kamp med kjæresten din
  - 阅 0

  En kamp med kjæresten din betyr ikke nødvendigvis at forholdet er i trøbbel; bare at du har noen problemer å arbeide gjennom. Å vite hvordan å rolig avslutte en kamp med kjæresten din kan holde forholdet intakt og det kan gjøre det sterkere i det lan