Amopage

Hva Kosmetikk brukes på såpeoperaer?

- Views 0
Advertisement

Såpe operastjerner alltid har absolutt upåklagelig makeup og hår. Det gjør seerne ofte lurer på hvordan de kan få det blikket. Det hjelper å ha en topp makeup artist og hår stylist, men å kjøpe og bruke høykvalitets kosmetikk hjelper også også. Skuespillere på TV er under varme lys hele dagen som de er filming, er viktig slik holdbart og sterkt pigmentert makeup. Her er noen fakta om de gode kosmetikk du ser på såpe stjerner.

typer

Merker som Nars, Paula Dorff, Vincent Longo, Makeup Forever Shiseido og MAC Cosmetics er noen av de mest populære blant makeup artister som jobber på såpe opera stjerner. Dette er alle gode, pålitelige makeup linjer med ulike fargealternativer, fantastiske stiftelser som fungerer for mange hudtoner og typer og lang holdbarhet. Såpeopera stjerner trenger langvarig makeup som ikke smudge eller falmer lett, og disse linjene tilby nettopp det.

Advarsel

Ett viktig aspekt til såpe operastjerne kosmetikk er at makeup er high end. Fordi sminke har å vare så lenge, har det å være veldig sterk og pigmentert. Av den grunn alene, bør mange apotek merker som Wet 'n Wild unngås. Selv merker som Wet 'n Wild kan ha mange morsomme farger og alternativer, sminke rett og slett ikke varer lenge nok på grunn av mangel på pigmentering. Selv om merker som Paula Dorff og MAC Cosmetics kan sette deg tilbake minst $ 30 for en pott av krem ​​foundation, er det en investering, og vil være verdt det til slutt.

Expert Insight

En ting som alle makeupartister vet når du søker såpeopera stjerne makeup er at de har å haug den på. "Spackle" kanskje er et mer passende begrep. På denne dagen i HD-TV og ekstreme nærbilder, hver pore, linje, pose og rynke er synlig på skuespillernes ansikter. Av den grunn alene, er det viktig å bruke en stor mengde av sminke, og starter med en base, deretter med et par lag med foundation og til slutt litt løst pudder. Det er viktig å huske at selv om du vil føle deg dum iført et slikt tykt lag med sminke i hverdagen, er det viktig å dekke opp alle dine feil å se "TV-vennlig" og "såpeopera stjerne perfekt."

betraktninger

Du kan enkelt kjøpe såpe opera stil kosmetikk. Først av, enhver og alle høyere end varehus som og Macys, Dillards Bloomingdales vil lager disse merkene. En annen stor butikk for å kjøpe kosmetikk er den franske butikken Sephora, som har avdelinger over hele USA. Enten du ønsker Benefit eller Stila, Sephora har det. Hvis ingen av disse butikkene har noen steder i nærheten av deg, kan du handle på nettet. Det finnes utallige makeup nettsteder på Internett som du kan bestille varer og få dem levert på døren.

Misforståelse

Det er en misforståelse å tro at du trenger en profesjonell makeup artist for å se "såpeopera klar." Det er mange online tutorials som kan hjelpe deg i å lære hvordan å bruke sminke som de profesjonelle. Dessuten er det mange makeup søknad bøker på markedet som kan hjelpe deg ut også. Hvis du tar deg tid og lære om riktig påføringsteknikker samt riktige produkter, du også kan se like stor som alle du ser på TV.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kosmetikk-brukes-pa-sapeoperaer/ "

相关文章!
 • Hva er bruk av stetoskop?
  - 阅 0

  Stetoskop i dagens moderne medisin har forandret seg mye siden starten. Ikke bare er de vant til å lytte til hjertet og pustelyder, men har blitt mye brukt i ortopedi. Hva er bruk av stetoskop? Stetoskopet er ikke bare brukes til å lytte til det bank

 • Hva Element brukes i kjernefysiske reaktorer for energi? Hva Element brukes i kjernefysiske reaktorer for energi?
  - 阅 0

  Kjernekraft, til tross for kontroversielle spørsmål rundt det, er fortsatt en viktig del av alternative energistrategi for de fleste land. Det finnes to typer av kjernereaksjonen, fusjon og fisjon. Fusion er hva solen bruker for å generere energi ---

 • Hva Tab brukes til å lage Ord & Bilder Flytte eller Blink på Microsoft PowerPoint? Hva Tab brukes til å lage Ord & Bilder Flytte eller Blink på Microsoft PowerPoint?
  - 阅 0

  Du kan lage ord og bilder bevege og blinke på Microsoft PowerPoint ved hjelp av en meget bestemt kategori. Finn ut hva kategorien brukes til å lage ord og bilder flytte eller blinke i Microsoft PowerPoint med hjelp fra en datavitenskap og medieproduk