Amopage

Hva kan jeg ta for allergi mens gravid?

- Views 1
Advertisement

Allergikere mens gravide kan være frustrerende som det kan være vanskelig å vite hva som er trygt og hva som ikke er det. Mange leger anbefaler helt å avstå fra allergi medisiner i løpet av første trimester, mens barnets organer er forming. Sørg for å rådføre seg med legen din før du tar noen medisiner for allergier. Ta bare de anbefalte doser.

Antihistaminer

Enkelte antihistaminer kan brukes under graviditet. Disse inkluderer difenhydramin, som er mer kjent som Benadryl. Du kan også ta chlorpheniramine, som finnes i Chlortrimetron. Legers ulike meninger om nyere medisiner som Zyrtec, Claritin og Allegra. Disse stoffene er klassifisert som kategori B narkotika, noe som indikerer at studier hos drektige dyr viser ingen bivirkninger, men ingen studier på mennesker er tilgjengelig.

decongestants

Noen decongestants regnes som trygge under svangerskapet. Pseudophedrine, også kjent som Sudafed, regnes som trygt av de fleste leger i andre og tredje trimester. Skal ikke brukes under første trimester fordi det kan føre til en større risiko for gastroschisis, en tilstand der fordøyelsesorganer kan vokse utenfor mageområdet. Dette stoffet er klassifisert som en kategori C stoff, noe som betyr at studier hos drektige dyr kan vise negative effekter, men fordelene kan oppveier risikoen.

allergi Shots

Mest sannsynlig, hvis du tar allergivaksinering, vil legen din må du fortsette dem. Imidlertid er det ikke anbefalt at du starter allergivaksinering under graviditet. Leger anbefaler vanligvis redusere dosen med omtrent halvparten av hva som er normalt gitt. En bieffekt at leger bekymre deg for er anafylaksi, som er en alvorlig allergisk reaksjon som kan påvirke fosteret.

naturlig rettsmidler

Noen naturlig rettsmidler er trygge å bruke under graviditet. Disse inkluderer saltvann og en luftfukter. Saline er trygg fordi det er i utgangspunktet saltvann. Plasser noen dråper i neseborene et par ganger om dagen for å lette lunger. Cool-tåke luftfuktere eller vaporizers også bidra til å lette lunger. Bruk det om natten. Vær forsiktig hvis du velger en fordamper fordi de slipper varm luft og kan forårsake brannskader. Du må heller ikke satt noen oljer i din fordamper uten først å rådføre deg med legen din.

andre rettsmidler

Hvis du ikke ønsker å ta noen form for medisiner, det finnes andre løsninger du kan prøve. Unngå allergi triggere. Hvis du er allergisk mot utendørs pollen, ikke bruke tid ute i de tidlige morgentimene når pollen teller er høyest. Også, hvis du røyker, bør du vurdere å slutte. Det vil bidra til å lette din allergi, og fosteret vil utvikle seg i et sunnere miljø. Unngå passiv røyking, noe som også kan forårsake allergi å bli verre. Bruker en luftrenser for å hjelpe kvitte seg med allergener i luften inne i ditt hjem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kan-jeg-ta-for-allergi-mens-gravid/ "

相关文章!
 • Kan jeg ta Barnas Tylenol mens gravid?
  - 阅 0

  Paracetamol, navnet på stoffet som brukes i Tylenol produkter, er en smertestillende som også reduserer feber. Barns Tylenol er bare en mindre dose av det samme stoffet. Vanligvis leger anbefaler Tylenol når pasienter har feber eller smerter i forbin

 • Hva kan jeg forvente å betale for en konkurs i VA? Hva kan jeg forvente å betale for en konkurs i VA?
  - 阅 0

  Filing konkurs kan være en komplisert og kostbar prosess. Mens konkurs kvalifikasjonskrav er regulert av føderal lov, kostnader, restriksjoner, og dispensasjoner, trenger varierer fra staten. I Virginia, og i andre land, er det første spørsmålet som

 • Hva kan jeg gjøre hvis sjefen min sette meg opp for svikt? Hva kan jeg gjøre hvis sjefen min sette meg opp for svikt?
  - 阅 0

  Ifølge "Harvard Business Review," mistanker om at sjefen din er å sette deg opp til å mislykkes kan være nøyaktig. Faktisk en arbeidsplass dynamikk som setter opp enkelte ansatte til å mislykkes er levende og godt i mange bedrifter. Magasinet si