Amopage

Hva kan jeg selge hjemmefra for å tjene penger?

- Views 0
Advertisement

Hva kan jeg selge hjemmefra for å tjene penger?


Enten du trenger en full tid inntekt eller bare litt ekstra penger på siden, selge ting fra hjemmet ditt kan være veien å gå. Du kan følge en rekke forretningsmodeller for å lykkes på dette arbeidet, men du vil være mest vellykket med en plan som passer best til din personlighet. Husk å behandle selger ting hjemmefra som en bedrift i stedet for en hobby hvis du virkelig ønsker å lykkes.

Brukte Items

En effektiv måte å komme i gang å tjene penger hjemmefra, er å selge varene du har rundt huset ditt som du ikke lenger trenger. Du kan gjøre dette på et garasjesalg, gjennom en lokal rubrikkannonser nettsted som Craigslist eller på en auksjon nettsted som ebay. Når du har fått taket på det, kan du utvide virksomheten ved å oppsøke garasje salg hvor du kan kjøpe elementer billig, og deretter selge dem for høyere priser på nettet.

Elementer du tjene

Selge ting som du gjør, for eksempel håndverk, mat eller Gavekurver, kan du tjene penger mens du uttrykke din kreative side. Enten du liker å sy, hekle eller lage smykker, det er en nisje av folk som er interessert i dine produkter. Selge disse varene gjennom et nettsted som Etsy.com eller lage ditt eget nettsted for å selge produktene. Du kan også være i stand til å innlede en sending avtale med lokale butikker i ditt område. Merk at enkelte områder tillate deg å selge matvarer som du gjør, men andre har strenge restriksjoner, som trenger et eget kjøkken for din virksomhet. Sjekk med din lokale statens inntekter etaten om forskrifter for ditt område.

fest~~POS=TRUNC Planer

Hvis du ikke ønsker å bry skape elementer, men har et bredt nettverk av venner, kan direktesalg gjennom en fest plan være det rette valget for deg. Samarbeide med et selskap som selger et produkt som interesserer deg --- sminke, lys, hjem varer, kjøkkenutstyr eller vesker er alle gode ideer --- og organisere parter til å introdusere folk til dine produkter. Du gjør en prosentandel av salget som du tjener. Du kan tjene mer penger når en venn eller bekjent bestemmer seg for å arrangere en fest, og introduserer deg til en større krets av personer.

tjenester

Din tid og ferdigheter er verdt pengene, også --- i noen tilfeller kan de være verdt mer enn et produkt som du kan selge. Vurdere å selge tjenester som rådgivning, skriving, veiledning eller planlegging. Du kan holde kontakten med dine kunder via e-post og telefon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kan-jeg-selge-hjemmefra-for-a-tjene-penger/ "

相关文章!
 • Hva kan jeg gjøre hvis noen skylder meg penger og de filen for konkurs? Hva kan jeg gjøre hvis noen skylder meg penger og de filen for konkurs?
  - 阅 0

  Når en skyldner filer for konkurs, må kreditor følge konkurs koden. En kreditor bør sende et krav til skifteretten om utestående gjeld debitor skylder fra datoen for konkurs innlevering. En konkurs bobestyrer vil fordele penger til kreditorer basert

 • Hvor kan jeg selge min Hair for Extensions? Hvor kan jeg selge min Hair for Extensions?
  - 阅 1

  Hvis du er ute etter litt ekstra penger, kan det ikke bli mye enklere enn å selge håret. Hvis du ikke er avvikende ut ved tanken på noen andre seg håret på hodet, kan du få en fin del av endringen for hår du var bare nødt til å kutte ut uansett. Selv

 • Hva kan jeg forvente å betale for en konkurs i VA? Hva kan jeg forvente å betale for en konkurs i VA?
  - 阅 0

  Filing konkurs kan være en komplisert og kostbar prosess. Mens konkurs kvalifikasjonskrav er regulert av føderal lov, kostnader, restriksjoner, og dispensasjoner, trenger varierer fra staten. I Virginia, og i andre land, er det første spørsmålet som