Amopage

Hva kan jeg bruke i stedet for Cane sirup?

- Views 0
Advertisement

Hva kan jeg bruke i stedet for Cane sirup?


Cane sirup, noen ganger kalt "golden sirup," er ofte brukt i Karibien og britisk matlaging. Hvis du ikke har noen stokk sirup hjemme, kan du lurer på hva du kan bruke i stedet for det.

Corn Syrup

Lys eller mørk sirup kan brukes som en erstatning for sukker i mange oppskrifter. Selv om det ikke er så søte og ikke har samme smak som stokk sirup, er maissirup også lettere tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker.

Hjemmelaget Sukker sirup

Forfatterne av OChef.com foreslår å erstatte en hjemmelaget sirup laget av 1 og 1/4 kopper sukker kombinert med 1/3 kopp vann. Kok blandingen til den tykner.

melasse

The Cook synonymordbok foreslår å kombinere to deler lys sirup til en del melasse å erstatte sukker i en oppskrift.

Honning

En annen erstatning for stokk sirup foreslått av Cooks synonymordbok er like deler honning og sirup.

Lønnesirup

Lønnesirup kan også anvendes i stedet for stokk sirup, men det er tynnere enn stokk sirup og kan påvirke konsistensen av det endelige produktet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-cane-sirup/ "

相关文章!
 • Hva kan jeg bruke i stedet for olje i brød? Hva kan jeg bruke i stedet for olje i brød?
  - 阅 0

  Brød er en trinnløs mat, tar på helt forskjellige smaker og teksturer, avhengig av hvordan du gjør det og hva som går inn i den. For eksempel, mange oppskrifter ringe for deg å kna en mengde olje i deigen, mens andre kaller for forskjellige fettstoff

 • Hva kan jeg bruke i stedet for egg for å bake en kake? Hva kan jeg bruke i stedet for egg for å bake en kake?
  - 阅 1

  De fleste tradisjonelle kaker inneholder egg i røren til å binde og surdeig det ferdige produktet, men det er ikke en viktig ingrediens. Veganere, egg-intolerant og de som ønsker å redusere sine kolesterol må gå egg-fri hvis de ønsker å nyte litt kak

 • Hva kan jeg bruke i stedet for Cornstarch for Sweet-og-sur svinekjøtt? Hva kan jeg bruke i stedet for Cornstarch for Sweet-og-sur svinekjøtt?
  - 阅 0

  Sweet-og-sur svinekjøtt, en velkjent kinesisk favoritt, lever opp til navnet sitt: Det er litt sur fordi eddik er lagt til, og litt søt fordi hvitt sukker har blitt lagt til. Tradisjonelt er svinekjøtt stekt to ganger, en gang i ren olje, og nok en g