Amopage

Hva kan jeg bruke i stedet for brødsmuler for laks kaker?

- Views 0
Advertisement

Hva kan jeg bruke i stedet for brødsmuler for laks kaker?


Laks kaker er en trøstende, men likevel relativt enkel middag alternativ. Alt du trenger er et par bokser med laks eller din leftover laks fra siste natts måltid. Men hva om du er ute av brødsmuler? Du kan lage dine egne brødsmuler i en food prosessor eller erstatning i noe uventet.

Ris

Gi laks kaker en sunn oppdateringen med ris i stedet for brødsmuler. Brun ris vil gjøre måltidet spesielt næringsrik, men du kan bruke alle slags ris du vil. Hvis mulig, bruk dag gamle ris; den inneholder mindre fuktighet, noe som gjør den mer egnet til steking. Mos ris før kombinere den med de øvrige ingrediensene for å hjelpe karbonader holde sammen og gi de ferdige kakene en jevn konsistens.

poteter

Poteter og laks gjør et flott par og potet brukes til å lage fiskekaker nesten like vanlig som brødsmuler. Skrell og kok to store poteter som om du var å lage potetmos. Drain potetene og behandle dem med en potet ricer eller Masher. Dette bør gi ca 2 kopper poteter, perfekt for å lage en batch av laks kaker. Erstatte poteter for brødsmuler på en en-til-en-forhold.

kjeks

Crackere er kanskje den vanligste erstatning for brødsmuler når det gjelder fisk kaker. Faktisk kan du erstatte sprakk for brødsmuler i en rekke retter, inkludert gryte, stuffing og å belegge kjøtt, fisk og grønnsaker før steking. Bare plasser kjeksen i en zip-top plast og knus dem med en kjevle. For hver en kopp brødsmuler oppskriften krever, bruker bare 3/4 kopp knust kjeks.

Corn Meal

Corn måltid er en utmerket erstatning for tørre brødsmuler, spesielt for de med gluten allergi. Finmalt maismel er akseptabelt, men grovere varianter etterligne strukturen til brødsmuler mer effektivt. Sjekk dagligvarebutikker for en ukokt polenta, som er en svært grovmalt maismel. Cornmeal har svært lite smak på egen hånd, så sesongen din laks kake blanding med salt, urter og krydder før forming det til karbonader. Substitute cornmeal for brødsmuler på en en-til-en-forhold.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-brodsmuler-for-laks-kaker/ "

相关文章!
 • Hva kan jeg bruke i stedet for Cane sirup? Hva kan jeg bruke i stedet for Cane sirup?
  - 阅 0

  Cane sirup, noen ganger kalt "golden sirup," er ofte brukt i Karibien og britisk matlaging. Hvis du ikke har noen stokk sirup hjemme, kan du lurer på hva du kan bruke i stedet for det. Corn Syrup Lys eller mørk sirup kan brukes som en erstatning

 • Hva kan jeg bruke i stedet for olje i brød? Hva kan jeg bruke i stedet for olje i brød?
  - 阅 0

  Brød er en trinnløs mat, tar på helt forskjellige smaker og teksturer, avhengig av hvordan du gjør det og hva som går inn i den. For eksempel, mange oppskrifter ringe for deg å kna en mengde olje i deigen, mens andre kaller for forskjellige fettstoff

 • Hva kan jeg bruke i stedet for egg for å bake en kake? Hva kan jeg bruke i stedet for egg for å bake en kake?
  - 阅 1

  De fleste tradisjonelle kaker inneholder egg i røren til å binde og surdeig det ferdige produktet, men det er ikke en viktig ingrediens. Veganere, egg-intolerant og de som ønsker å redusere sine kolesterol må gå egg-fri hvis de ønsker å nyte litt kak